Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Infracenter PR1000 Infravärmepanel

Infracenter
PR1000 Infravärmepanel

Värmer upp till 13m²
Perfekt för uterummet
Infravärme
6 990 kr
Infracenter PR1000 Infravärmepanel

Infracenter PR1000 Infravärmepanel

6 990 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Värmepanelen PR1000 från InfraCenter är anpassad för utrymmen som är extra svåra att värma upp ordentligt, ofta på grund av dålig isolering.
PR1000 - Härlig värme för uterummet

PR1000 är perfekt för uterummet eller den inglasade balkongen men gör sig också bra i större lokaler som garaget eller stallet. Med en värmepanel kan du exempelvis använda ditt uterum en större del av året tack vare den härliga infravärmen.

Smart värme

Infravärmen i värmepanelen lagrar värme i föremål och ytor, som sedan blir till egna värmekällor i rummet. Infravärmen gör värmepanelen till en effektiv värmespridare då den lagrade värmen stannar kvar längre i rummet, även om ett fönster eller dörr skulle öppnas. Även om värmepanelen stängs av stannar värmen kvar längre i rummet genom de olika föremålen som lagrat värmen och fortsätter sprida den i rummet.

Anpassad för hörn

Formen på värmepanelen är anpassad och utformad för utsatta hörn som ofta har en större risk för att drabbas av fukt då värmen sällan tar sig ända dit genom luftcirkulation. Placera värmepanelen enkelt i utsatta hörn i rummet för att förhindra att de drabbas av fuktproblem.

Enkel & smidig

Värmepanelens design gör den enkel och lättplacerad. Värmepanelen är endast 25 mm tunn och smälter sömlöst in i omgivningen i rummet, och är enkel att placera även i de mindre utrymmena. Placera värmepanelen i taket för optimala förutsättningar för värmespridning.

Minimalt underhåll

Värmepanelen innehåller inte något filter, eller rörliga delar, och är därför mycket lätt att hålla ren. Du behöver endast en fuktad trasa för att snabbt rengöra panelen.

Styrs med termostat

För att du på ett enkelt sätt ska kunna reglera och styra värmen från din värmepanel behöver du en termostat. För varje rum som du installerar värmepaneler i behövs en termostat. Termostaten är inget krav för att värmepanelen ska fungera, men utan termostat kommer panelen att verka på full effekt automatiskt. Med en termostat går det att reglera effekten på värmepanelen efter dina behov och på så sätt spara pengar genom minskad energiförbrukning.

Fördelar med PR1000

- Effektiv värme
- Minimalt underhåll
- Bättre luftkvalitet
- 15 års produktgaranti
- Anpassad för dåligt isolerade utrymmen.

Teknisk information

VarumärkeInfraCenter
Art.Nr.PR1000
FärgVit, RAL 9016
Säkring10 A
SeriePremium
YtaMatt
TypInfravärmepanel
Spänning230 V
Djup25 mm
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Medeltemp1000 kW
Höjd1100 mm
IP-KlassningIP44
Tillverkargaranti15 år
Vikt18 kg
Bredd600 mm