Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Infracenter PR400 Infravärmepanel

Infracenter
PR400 Infravärmepanel

Värmer upp till 7m²
Passar små utrymmen
Bättre inomhusluft
3 990 kr
Infracenter PR400 Infravärmepanel

Infracenter PR400 Infravärmepanel

3 990 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Värmepanelen PR400 från InfraCenter passar perfekt för de minsta utrymmena.
PR400 - perfekt för små utrymmen

Med sin fyrkantiga form gör den sig perfekt på exempelvis gästtoaletten eller i hallen. Placera värmepanelen i taket och låt den härliga värmen sprida sig till rummets olika föremål tack vare infravärmen.

Anpassad för hörn

Formen på värmepanelen är anpassad och utformad för utsatta hörn som ofta har en större risk för att drabbas av fukt då värmen sällan tar sig ända dit genom luftcirkulation. Placera värmepanelen enkelt i utsatta hörn i ditt hem för att förhindra att de drabbas av fuktproblem.

Enkel & smidig

Värmepanelens design gör den enkel och lättplacerad i ditt hem. Värmepanelen är endast 25 mm tunn och smälter sömlöst in i omgivningen i ditt hem, och är enkel att placera även i de minsta rummen. Placera värmepanelen i taket för optimala förutsättningar för värmespridning.

Minimalt underhåll

Värmepanelen innehåller inte något filter, eller rörliga delar, och är därför mycket lätt att hålla ren. Du behöver endast en fuktad trasa för att snabbt rengöra panelen.

Smart värme

Infravärmen i värmepanelen lagrar värme i föremål och ytor, som sedan blir till egna värmekällor i rummet. Infravärmen gör värmepanelen till en effektiv värmespridare då den lagrade värmen stannar kvar längre i rummet, även om ett fönster eller dörr skulle öppnas. Även om värmepanelen stängs av stannar värmen kvar längre i rummet genom de olika föremålen som lagrat värmen och fortsätter sprida den i rummet.

Styrs med termostat

För att du på ett enkelt sätt ska kunna reglera och styra värmen från din värmepanel behöver du en termostat. För varje rum som du installerar värmepaneler i behövs en termostat. Termostaten är inget krav för att värmepanelen ska fungera, men utan termostat kommer panelen att verka på full effekt automatiskt. Med en termostat går det att reglera effekten på värmepanelen efter dina behov och på så sätt spara pengar genom minskad energiförbrukning.

Fördelar med PR400

- Effektiv värme
- Minimalt underhåll
- Bättre luftkvalitet
- 15 års produktgaranti

Teknisk information

VarumärkeInfraCenter
Art.Nr.PR400
FärgVit, RAL 9016
Säkring10 A
SeriePremium
YtaMatt
TypInfravärmepanel
Spänning230 V
Djup25 mm
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Medeltemp400 kW
Höjd600 mm
IP-KlassningIP44
Tillverkargaranti15 år
Vikt7 kg
Bredd600 mm