Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Infracenter PR500 Infravärmepanel
Infracenter PR500 Infravärmepanel
Infracenter PR500 Infravärmepanel

Infracenter
PR500 Infravärmepanel

Värmer upp till 8m²
Enkel att underhålla
Infravärme
7 290 kr
Infracenter PR500 Infravärmepanel

Infracenter PR500 Infravärmepanel

7 290 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Värmepanelen PR500 från InfraCenter passar perfekt för mindre rum och allmänna ytor i ditt hem.
PR500 - en rund värmepanel

Värmepanelens runda form gör att den enkelt smälter in i omgivningen i ditt hem. Placera värmepanelen i taket och låt den härliga värmen sprida sig till rummets olika föremål tack vare infravärmen.

Bättre inomhusluft

Då infravärme inte använder sig av luften som lagringsmetod blir den inte lika påverkad på samma sätt som vid luftvärme. Fuktighetsgraden i luften påverkas inte av en värmepanel då den inte torkar ut luften. Luftcirkulationen förändras inte heller av en värmepanel vilket gör att damm och andra partiklar inte flyttas runt i rummet och du får en bättre luftkvalitet än med luftvärme.

Enkel & smidig

Värmepanelens design gör den enkel och lättplacerad i ditt hem. Värmepanelen är endast 25 mm tunn och smälter sömlöst in i omgivningen i ditt hem, och är enkel att placera även i de minsta rummen. Placera värmepanelen i taket för optimala förutsättningar för värmespridning.

Minimalt underhåll

Värmepanelen innehåller inte något filter, eller rörliga delar, och är därför mycket lätt att hålla ren. Du behöver endast en fuktad trasa för att snabbt rengöra panelen.

Smart värme

Infravärmen i värmepanelen lagrar värme i föremål och ytor, som sedan blir till egna värmekällor i rummet. Infravärmen gör värmepanelen till en effektiv värmespridare då den lagrade värmen stannar kvar längre i rummet, även om ett fönster eller dörr skulle öppnas. Även om värmepanelen stängs av stannar värmen kvar längre i rummet genom de olika föremålen som lagrat värmen och fortsätter sprida den i rummet.

Styrs med termostat

För att du på ett enkelt sätt ska kunna reglera och styra värmen från din värmepanel behöver du en termostat. För varje rum som du installerar värmepaneler i behövs en termostat. Termostaten är inget krav för att värmepanelen ska fungera, men utan termostat kommer panelen att verka på full effekt automatiskt. Med en termostat går det att reglera effekten på värmepanelen efter dina behov och på så sätt spara pengar genom minskad energiförbrukning.

Fördelar med PR500

- Effektiv värme
- Minimalt underhåll
- Bättre luftkvalitet
- 15 års produktgaranti

Teknisk information

VarumärkeInfraCenter
Art.Nr.PR500
FärgVit, RAL 9016
Säkring10 A
SeriePremium
YtaMatt
TypInfravärmepanel
Spänning230 V
Djup25 mm
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Medeltemp500 kW
Höjd700 mm
IP-KlassningIP44
Tillverkargaranti15 år
Vikt7 kg
Bredd700 mm