Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Installation till vattenrenare

Vi hjälper dig att installera din vattenrenare. Köp vattenrenare, tillbehör och installation enkelt och smidigt. Det är viktigt att installera din nya vattenrenare på rätt sätt för att den ska fungera som den ska och hålla länge.

Installera vattenrenare

När du köper en vattenrenare från Polarpumpen kan du köpa till installation av den direkt på vår hemsida. Att installera vattenrenare kräver en certifierad installatör, precis som alla VVS arbeten gör.

Hur beställer jag installation av vattenrenare?

Inne på Polarpumpens produktsida för vattenrenare kan du välja till att köpa installation. Baserat på ditt postnummer, kommer tillgängliga alternativ för installation visas. Har du frågor kring installation och vattenrenare är du alltid välkommen att kontakta våra säljare och kundtjänst för expertråd.

Kan jag installera vattenrenare själv?

Det är vår starkaste rekommendation att du anlitar en expert på VVS som installerar din vattenrenare. Skulle du försöka installera en själv, är risken för skador på vattenrenaren och dina vattenledningar stor, dessutom täcker få eller inga försäkringar dessa skador. För att din vattenrenare ska fungera korrekt – anlita en certifierad installatör.

Manual till vattenrenare

Med din vattenrenare kommer en guide till installation och hur du sköter om din vattenrenare så att den håller i många år. Lämna gärna installationen till en expert på området, men läs noga igenom vad din vattenrenare skulle behöva för underhåll.

Kan jag använda ROT-avdraget till installationen?

På vår installationssida hittar du all information du behöver. Det finns både med ROT-avdrag och utan.

» Läs mer om rotavdrag

Installation Bluewater Spirit/Cleone med ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Installation Bluewater PRO med ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Installation Bluewater PRO utan ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Installation Bluewater Spirit/Cleone utan ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 4 produkter