Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Installation till vattenrenare

Vi hjälper dig att installera din vattenrenare. Köp vattenrenare, tillbehör och installation enkelt och smidigt. Det är viktigt att installera din nya vattenrenare på rätt sätt för att den ska fungera som den ska och hålla länge.

Installera vattenrenare

När du köper en vattenrenare från Polarpumpen kan du köpa till installation av den direkt på vår hemsida. Att installera vattenrenare kräver en certifierad installatör, precis som alla VVS arbeten gör.

Hur beställer jag installation av vattenrenare?

Inne på Polarpumpens produktsida för vattenrenare kan du välja till att köpa installation. Baserat på ditt postnummer, kommer tillgängliga alternativ för installation visas. Har du frågor kring installation och vattenrenare är du alltid välkommen att kontakta våra säljare och kundtjänst för expertråd.

Kan jag installera vattenrenare själv?

Det är vår starkaste rekommendation att du anlitar en expert på VVS som installerar din vattenrenare. Skulle du försöka installera en själv, är risken för skador på vattenrenaren och dina vattenledningar stor, dessutom täcker få eller inga försäkringar dessa skador. För att din vattenrenare ska fungera korrekt – anlita en certifierad installatör.

Manual till vattenrenare

Med din vattenrenare kommer en guide till installation och hur du sköter om din vattenrenare så att den håller i många år. Lämna gärna installationen till en expert på området, men läs noga igenom vad din vattenrenare skulle behöva för underhåll.

Kan jag använda ROT-avdraget till installationen?

På vår installationssida hittar du all information du behöver. Det finns både med ROT-avdrag och utan.

» Läs mer om rotavdrag

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!