Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Daikin bergvärme

Daikin har valt att samla all sin utveckling i en och samma bergvärmepump. En utmärkt bergvärmepump, som tack vare sin effektiva inverterdrift passar i de flesta hus. Läs mer

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Topptestad bergvärme

Daikins bergvärme har fått riktiga toppresultat i SP och Energimyndighetens tester. Du kan känna dig trygg med att du får en stor besparing med en Daikin. Daikin är en föregångare när det gäller värmepumpsteknik, och detta syns tydligt i deras effektiva och användarvänliga bergvärme.

Bergvärme

Anpassningsbar bergvärme

Medan andra tillverkare har mängder med bergvärmepumpar i sitt sortiment, har Daikin en. Det beror på att Daikins effektiva varvtalsreglerade bergvärmepump anpassar sig till olika hus. Det är en flexibel bergvärmepump som passar nästan överallt.

Daikins bergvärmepump

Ingen elpatron ned till -32°C

Daikins bergvärme har en egenutvecklad unik swingkompressor. Den anpassar sig så effektivt efter de aktuella förutsättningarna att Daikin bergvärme kan klara sig utan tillskott från elpatronen ned till -32°C.

Innovation och utveckling

Daikin sätter hela tiden innovation och utveckling i centrum. På så vis har Daikin många uppfinningar, som är unika på värmepumpsmarknaden. Idag expermineterar man exempelvis med nya köldmedium, för att kunna möta framtidens krav.

Daikin är också medvetna om skillnaden mellan olika marknader, och de utvecklar därför specifika produkter, som passar i olika länder och regioner.

Om Daikin

Daikin är ett japanskt företag, med fokus på värmepumpar och luftkonditionering. Företaget är tack vare sin innovationsanda en föregångare inom branschen och en av de ledande aktörerna inom värmepumpar. Företaget grundades 1924 och kom till Sverige 1969.