Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
CTC EcoPart i600M Bergvärmepump

CTC
EcoPart i600M Bergvärmepump

Välj Effekt
fr. 118 119 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 990 kr

Beskrivning

CTC EcoPart i modellerna är snygga, smarta och kompakta serier varvtalsstyrda värmepumpar med anpassningsbar varmvattenproduktion.
CTC EcoPart i600M är en serie kompakta varvtalsstyrda berg-, sjö- och jordvärmepumpar utan varmvattentank men med inbyggd styrning. För fastighetsanpassad tappvarmvattenberedning installeras CTC EcoPart i608M tillsammans med en eller flera av CTC’s ackumulatortankar.

Tyst och effektiv
CTC EcoPart i608M passar både för villan och den lite större fastigheten eftersom den varvtalsstyrda kompressorn anpassar sig automatiskt till husets effektbehov. Värmepumpen ser till att att du får ett perfekt inomhusklimat och en låg energiförbrukning under hela året. CTC EcoPart i608M ger under ett år mer än fem gånger så mycket energi som den förbrukar, tack vare en årsvärmefaktor (SCOP) på 5,5.

Borrhålsanpassning i tre storlekar
För att passa de flesta fastigheter finns CTC EcoPart i608M i tre storlekar: i608M med ett effektområde på 2-8 kW, i612M på 2-12 kW och i616M på 4-16 kW. Som standard kan produkten styra en extra värmepump och två separata värmekretsar, vilket räcker för de flesta installationer. Vid riktigt stora behov kan CTC EcoPart i608M byggas om till att styra upp till nio värmepumpar i fyra värmekretsar.

Användarvänlig och smart
CTC EcoPart i608M är utrustad med en smart integrerad touchdisplay, där du enkelt når alla funktioner och kan både swipa och scrolla, precis som i din smartphone. Dessutom kan du enkelt spegla displayen i din surfplatta, mobil m.m. Pekskärmen i färg har tydliga symboler med text i valbart språk som gör det enkelt att justera värme och varmvatten eller att hämta information om driften. Den inbyggda automatiken är klimatstyrd och tar hänsyn till både inne- och utomhustemperaturen.

Inbyggd internetuppkoppling
CTC EcoPart i608M har internetuppkoppling som standard så att du enkelt kanstyra din värmepump på distans. För att passa i det smarta hemmet är produkten förberedd för anslutning mot Alexa, Google Home m.m. Den är dessutom SmartGrid-förberedd, vilket betyder att den är förberedd för framtidens elnät.

EnergyFlex
EnergyFlex är en unik lösning och standard på alla våra värmepumpar och inomhusmoduler. EnergyFlex gör att du alltid har friheten att enkelt koppla på andra värmekällor, pool och tankar på ett kostnadseffektivt sätt i ett och samma system. Du kan även få kyla på sommaren om du kompletterar bergvärme med passiv kyla som utnyttjar borrhålets svala temperatur för skön svalka.

Made in Sweden
Alla CTC värmepumpar och styrenheter är designade, utvecklade och tillverkade i Ljungby. Detta ger en total kontroll av alla steg i tillverkningsprocessen.

Fler Fördelar:
- Separat behovsanpassad varmvattenproduktion
- Kan styra upp till nio andra värmepumpar
- Varvtalsstyrd kompressor som anpassar sig efter behov
- Perfekt vid utbyte med automatisk borrhålsanpassning

Dokument

Teknisk information

VarumärkeCTC
Art.Nr.588601001C
FärgVit
TypBergvärmepump
Energieffektivitet för MedeltempA+++
EnergieffektivitetA+++
Effekt8, 12, 16 kW
Spänning400 V
SerieEcoPart
Djup673 mm
Höjd1632 mm
IP-KlassningIPX1
Köldmedium TypR407C
Bredd596 mm
Köldmediemängd2200, 2400 g
SCOP Värde Medeltemp5,5, 5,6
Ljudtrycksnivå Inomhus29, 34, 37 dB-A
Vikt204, 207, 233 kg