0770-777 600, måndag-fredag 8-17

Bosch Frånluft

En frånluftsvärmepump från Bosch återvinner värmen i ventilationsluften. Med en Bosch frånluftsvärmepump får du värme till golvvärmen, radiatorerna och kranvattnet. Samtidigt ventileras huset.

Bosch

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Miljövänlig värme med Bosch

Bosch frånluftsvärmepump är ett bra miljöval. Du minskar din energiförbrukning. Det är bra för miljön. Dessutom blir inomhusmiljön bättre, eftersom luften ventileras.

Behagligare inomhusklimat

Fukt, mögel och radon minskar i ett välventilerat hus. Luften känns fräschare och luften är fräschare. Du får ett behagligt inomhusklimat för hela familjen.

Den senaste tekniken

Bosch utrustar sina frånluftsvärmepumpar med den allra senaste tekniken. Inverterstyrning gör att Bosch frånluftsvärmepump arbetar steglöst. Du får alltid den bästa effekten. En inbyggd elpatron hjälper till, för att komplettera frånluftsvärmepumpen. Ditt hus är alltid ordentligt uppvärmt.

Fördelar med Bosch frånluftsvärme

  • Lättstyrd
  • Tyst
  • Den senaste tekniken

  • Fräsch och nyttig inomhusluft
  • Sparar energi
  • Bra för miljön

Bosch frånluftsvärmepump återvinner värme

En Bosch frånluftsvärmepump återvinner värmen som finns i ventilationsluften. Värmen fångas upp innan luften ventileras ut. Luften byts ut och du får in ny fräsch luft i hemmet. Samtidigt, stannar värmen i huset. Frånluftsvärmepumpen använder värmen till att värma tappvatten, golvvärme och/eller radiatorer. Den återvunna värmen värmer på så vis upp den nya luften, som kommer in i huset.

Det går åt mindre energi till att värma upp huset och du sparar pengar.

Tillbaka till utbudet av frånluftsvärmepumpar