Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Luft-vattenvärmepump på kampanj just nu

Här hittar du våra kampanjer och erbjudanden på luft-vattenvärmepumpar just nu!

Få pengar över med kampanj

Passa på att köpa din luft-vattenvärmepump till extra bra kampanjpris. Genom att utnyttja ett erbjudande får du lite mer för samma pengar. Köp din luft-vattenvärmepump till ett lägre pris.

På Polarpumpen letar vi ständigt efter nya produkter att erbjuda på kampanj. När vi får en bra deal vill vi såklart gärna dela med oss av den!

Spara pengar på en luft-vattenvärmepump

En luft-vattenvärmepump kan spara ditt hushåll mycket pengar och fungerar utmärkt med vattenburen värme. En luft-vattenvärmepump hämtar upp värme från utomhusluften. Genom att öka och minska trycket på ett köldmedium, kan värmepumpen hämta värme från en kall plats och ändå ge värme till en varmare plats. Besparingen är ofta över 70 % jämfört med direktverkande elvärme. När du köper en luft-vattenvärmepump på kampanjpris, kan du räkna med att ha tjänat in dina investerade pengar på ännu mindre tid!

» Läs mer om luft-vattenvärmepumpar här

Luft-vattenvärmepump till kampanjpris med installation

Hos oss kan du köpa luft-vattenvärmepumpar på rea med installation. Välj enkelt till installation när du gör ditt val, vi installerar i stora delar av Sverige. Skriv bara in ditt postnummer så får du enkelt svar på om vi installerar hos dig. Behöver du hjälp av våra kunniga säljare är det bara att ringa 0770-777 600. 

Filtrera

Visa utvalda artiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!