Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Panasonic Aquarea High Performance All in One K Luft-vattenvärmepump
Panasonic Aquarea High Performance All in One K Luft-vattenvärmepump
Panasonic Aquarea High Performance All in One K Luft-vattenvärmepump

Panasonic
Aquarea High Performance All in One K Luft-vattenvärmepump
3 kW

Komplett system
Högt SCOP-värde
Effekt

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

99 490 kr

Se priset!

Panasonic Aquarea High Performance All in One K Luft-vattenvärmepump

Aquarea High Performance All in One K Luft-vattenvärmepump

3 kW
99 490 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Panasonic Aquarea High Performance All in One Generation K är ett högeffektivt lågenergisystem för produktion av värme, kyla och tappvarmvatten. Den kommer med en uppgraderad varmvattenberedare på 185 liter, framtagen för maximal energibesparing.
Panasonic Aquarea High Performance All in One Generation K är ett högeffektivt lågenergisystem som erbjuder en allt-i-ett-lösning för produktion av värme, kyla och tappvarmvatten. Med sin uppgraderade varmvattenberedare på 185 liter har systemet utformats för att maximera energibesparing och ge användaren tillgång till tillräckligt med varmvatten.

En imponerande funktion i Aquarea är användningen av VIP-tekniken, där U-Vacua™-panelerna har 19 gånger bättre isoleringsprestanda än polystyrenskum. Detta gör att systemet behåller värmen längre och kräver färre uppvärmningar per dag, vilket resulterar i betydande energibesparingar. Dessutom eliminerar systemet behovet av en bufferttank, vilket förenklar installationsarbetet och minskar dina kostnader.

En av de unika funktionerna i Panasonic Aquarea är dess design som minimerar ljudnivån. Genom att utrusta kompressorn med en dubbel botten har man lyckats skapa en säker och tyst konstruktion. Kompressorn är vanligtvis en källa till högt ljud, men genom denna designåtgärd har Panasonic åtgärdat detta problem.

För att underlätta underhållet kommer Panasonic Aquarea med ett förinstallerat magnetfilter, vilket minskar behovet av frekvent rengöring. Dessutom erbjuder systemet enkel åtkomst till hydrauliken, vilket förenklar service och eventuell felsökning.

En annan imponerande funktion hos Panasonic Aquarea är dess förmåga att fungera utan reservvärme vid mycket låga temperaturer. Vid -25 °C kan systemet fortfarande fungera utan att behöva använda en reservvärme. Detta är en fördel i kalla klimat där värmebehovet är högt.

Panasonic Aquarea kan också leverera varmvatten med en temperatur på 60 °C även vid extremt låga utomhustemperaturer som -10 °C. Detta gör det möjligt att få tillräckligt varmt vatten även under extrema väderförhållanden.

För att möta tuffa omgivningsförhållanden är värmeväxlaren utomhus på Panasonic Aquarea utrustad med Bluefinbehandling. Detta skyddar värmeväxlaren och säkerställer en effektiv drift även under krävande förhållanden.

För att ge användaren ännu mer kontroll och bekvämlighet kommer Panasonic Aquarea med möjligheten att köpa till Aquarea Smart Cloud. Detta är en kostnadsfri tjänst som möjliggör fjärrstyrning av Aquarea-värmepumpar dygnet runt. Med Aquarea Smart Cloud kan användarna enkelt hantera energiförbrukningen genom bekväm fjärrstyrning via Internet of Things (IoT). Det innebär att användarna kan fjärrstyra alla värme- och varmvattenfunktioner samt övervaka energiförbrukningen på ett användarvänligt sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder Panasonic Aquarea High Performance All in One Generation K en högeffektiv och mångsidig lösning för produktion av värme, kyla och varmvatten. Med sin tysta drift, robusta konstruktion och smarta fjärrstyrningsfunktioner ger systemet användarna enkel användning, maximal energibesparing och bekvämlighet i sin vardag.

Dokument

Teknisk information

VarumärkePanasonic
Art.Nr.ADC0309K6E5/UDZ03KE5
FärgSvart/Vit
Effekt3 kW
TypLuft/Vatten Värmepump
Energieffektivitet VarmluftA+++
EnergieffektivitetA+++
Spänning230 V
Djup Utomhusdel298 mm
Max Värmekapacitet3 kW
Höjd Utomhusdel622 mm
Modell UtomhusdelWH-UDZ03KE5
Utgående vattentemperatur20-60 °C
Köldmediemängd900 g
SCOP Kallt Klimat 35/55°C4,00/2,83
SCOP Medelklimat 35/55°C4,00/2,83
Ljudtrycksnivå Utomhus55 dB-A
Vikt Utomhusdel37 kg
Bredd Utomhusdel824 mm
Arbetstemperatur Utomhus-20/+35 °C
Anslutning El1-fas
EgenskaperInbyggd varmvattenberedare
SerieAquarea High Performance K
SortSplit
Djup Inomhusdel602 mm
Energieffektivitet Vattenburen VärmeA A
Höjd Inomhusdel1642 mm
Modell InomhusdelWH-ADC0309K6E5
Köldmedierör Max Höjd20 m
Köldmedierör Max/Min25-3 m
Köldmedium TypR32
Ljudtrycksnivå Inomhus28 dB-A
Temperatur65 °C
Vikt Inomhusdel101 kg
Bredd Inomhusdel599 mm
Volym185 l