Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Service & felsökning av luftvärmepump

Vi utför service på luft-luftvärmepumpar och kan hjälpa till med felsökning och reparation av trasiga luftvärmepumpar vid reklamations- och garantiärenden.

Tyvärr har vi inte möjlighet att utföra service och felsökning under vissa delar av året. Detta beror på att installatörerna då är upptagna med att installera värmepumpar. Den säkraste perioden för att beställa en rengöringsservice är i mars-maj.

Service och felsökning i hela Sverige

Vi har ett brett kontaktnät med servicetekniker i hela Sverige. Oavsett var du bor i landet, kan du vända dig till oss och få hjälp.

Service för bättre effektivitet

Ge din luftvärmepump en grundlig service, så kommer den ge samma effekt som om den vore ny. Luftvärmepumpars effekt minskar med tiden, särskilt eftersom smuts letar sig in i alla delar av värmepumpen. En grundlig service ser till att luftvärmepumpen blir som ny och minskar slitaget, vilket ofta innebär att luftvärmepumpen får en längre livslängd.

Felsökning - hjälp att hitta problemet

Felsökning är tjänsten för dig som har en krånglande luftvärmepump. Vid en felsökning hjälper en värmepumpstekniker dig att ta reda på vad som är fel med din luft-luftvärmepump och vad som krävs för att laga den.

Få hjälp med värmepumpen i vår kunskapsbank

I vår kunskapsbank har vi laddat upp med en hel del information om hur du gör för att sköta om din luftvärmepump på bästa vis. Klicka dig enkelt in på länkarna som handlar om de ämnen du är intresserad av.

» Rätt användning av din luftvärmepump

» Skötsel av din luftväftvärmepump

» Felsökning av din luftvärmepump

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!