Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Clivet värmepumpsberedare

Vill du ha en energibesparande värmepumpsberedare från en av Europas ledande tillverkare? Då är en Clivet värmepumpsberedare rätt val för dig. Läs mer

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Stor besparing med värmepumpsberedare

En värmepumpsberedare kan spara uppåt 70 % på dina omkostnader för att värma upp tappvatten (varmvatten till kranar). I ett vanligt hushåll lägger man mellan 5000 och 10000 kronor per år. Här finns mycket pengar att spara med en värmepumpsberedare från Clivet.

Vad är en värmepumpsberedare?

En värmepumpsberedare är en värmepump som värmer tappvatten; en varmvattenberedare med värmepumpsteknik, med andra ord. Tillskillnad från andra värmepumpar som också värmer tappvatten, är den inte konstruerad för att samtidigt värma huset med vattenburen värme. Den är därför ett enklare och billigare alternativ för dig med direktverkande el.

Om Clivet

Italienska Clivet har utvecklat värmepumpar och kylsystem sedan 1989 och är ett av Europas ledande varumärken inom området. I Clivets målsättning ingår att skapa energieffektiva produkter, med tyst arbetar med att skapa kompfort för sina användare.