Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

NIBE

NIBE är ett av Sveriges mest välkända och populära varumärken inom värmepumpar.

Om NIBE

NIBE:s vision är att "skapa hållbara energilösningar i världsklass". Koncernen består av tre områden och de skapar produkter riktade både mot hem, fastigheter och industri.

NIBE varumärke

NIBE grundades redan 1949 då Nils Bernerup grundande företaget Backer Elektro-Värme i Sösdala i Småland och redan tidigt producerade man varmvattenberedare. Efter några år grundade Bernerup NIBE-verken i Markaryd. Namnet NIBE kommer just av de första bokstäverna i grundarens för- och efternamn.

NIBE Industrier AB bildades 1980, då en grupp anställda köpte Backe Elektro-Värme AB och NIBE-verken. Idag är NIBE en global koncern och omsätter 11 miljarder kronor.

NIBE:s produktområden

Hos oss på polarpumpen hittar du varumärket NIBE inom följande produktområden:

Luft-vattenvärmepumpar

NIBE erbjuder flera olika sorters luft-vattenvärmepumpar. Här kan du hitta en luft-vattenvärmepump, om du föredrar varumärken NIBE.

Till NIBE luft-vattenvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar

Bland NIBE:s frånluftsvärmepumpar hittar du Sveriges mest sålda frånluftsvärmepumpar. Populariteten beror troligen på NIBE:s trygga kvalitet.

Till NIBE frånluftsvärmepumpar

Bergvärmepumpar

NIBE har också en stark position på bergvärmemarknaden i Sverige. Med ett brett sortiment är det lätt att hitta en bergvärmepump för just dig.

Till NIBE bergvärmepumpar

Varmvattenvärmepumpar

NIBE erbjuder en smart och flexibel varmvattenvärmepump - det perfekta valet för dig som vill ha tappvarmvatten till låga omkostnader och med en liten investeringskostnad.

Till NIBE varmvattenvärmepumpar

Varmvattenberedare

NIBE erbjuder också ett brett sortiment av varmvattenberedare och vattentankar för alla typer av behov. Du hittar några av dessa produkter här hos oss.

Till NIBE varmvattenberedare