Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Woods avfuktare och produkter för inomhusklimat

Woods började 1950 med att tillverka avfuktare, i den Kanadensiska staden Guelph i Ontario. Sedan starten har Woods hjälpt mer än 600 000 hushåll till en renare luft inomhus genom att förebygga fukt och mögelskador i hemmet. Woods står för kvalitet, pålitlighet och hög kapacitet. Detta samtidigt som deras avfuktare och AC använder lägsta möjliga energiförbrukning.

Woods
Produkter från Woods

19 artiklar

per sida

19 artiklar

per sida

Produktområden från Woods

I vårt sortiment hittar du avfuktare, luftavfuktare och portabla AC från Woods. En perfekt produkt för dig som behöver minska luftfuktigheten i ett utrymme.

Portabel AC

Luftkonditionering är ett stort behov under varma dagar och nätter. Woods erbjuder nu flyttbar luftkonditionering som passar perfekt när man vill ha snabb och effektiv kyla.

Till Woods portabla AC

Krypgrundsavfuktare

Det är vanligt att krypgrunder får problem med hög luftfuktighet. Woods avfuktare för krypgrund har extra hög luftgenomströmning och är därför effektiva i krypgrunden.

Till Woods krypgrundsavfuktare

Avfuktare för källare, garage och förråd

Källare, garage och förråd har det gemensamt att de ofta inte är fullt uppvärmda, vilket ger ökad risk för hög luftfuktighet. Samtidigt förvarar vi ofta värdefulla och ömtåliga saker i dessa utrymmen. En Woods avfuktare kan skydda huset från att ta skada, bilen från att rosta och dina saker från att mögla.

Till Woods avfuktare för källare, garage och förråd

Avfuktare för tvättstuga och torkrum

Med en Woods avfuktare torkar tvätten snabbare. Du slipper dessutom oroa dig för att den höga luftfuktigheten ska ställa till med problem i huset.

Till Woods avfuktare för tvättstuga och torkrum

Avfuktare för badrum

En Woods avfuktare ger ökad bekvämlighet i badrummet. Slipp obehag med hög luftfuktighet och oron för att luftfuktigheten ska skada huset. Som en bonus torkar handdukarna snabbare.

Till Woods badrumsavfuktare