Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Luftkvalitetsmätare

Med en luftkvalitetsmätare får du en överblick över ditt inomhusklimat och kan vidta åtgärder där det behövs. Säkerställ familjens hälsa och förebygg problem som mögelbildning innan det är för sent. På Polarpumpen hittar du högkvalitativa och innovativa luftkvalitetsmätare från välkända varumärken som hjälper dig bibehålla ett hälsosamt och ofarligt klimat hemma.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Därför vill vi på Polarpumpen erbjuda produkter från många varumärken för att du enkelt ska hitta något som passar just dig. I dagsläget har tyvärr inga luftkvalitetsmätare i lager.

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av luftkvalitetsmätare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Airthings

Airthings luftkvalitetsmätare är en av många produkter i Polarpumpens sortiment som hjälper dig som kund att skapa och upprätthålla en hälsosam miljö. Med Airthings luftkvalitetsmätare kan du säkerställa att luften du andas, vare sig du är på kontoret eller hemma, är sund och inte utsätter dig för skadliga ämnen.

Hitta luftkvalitetsmätare från Airthings här