Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Airthings | Luftkvalitetsmätare

Airthings luftkvalitetsmätare är en av många produkter i Polarpumpens sortiment som hjälper dig som kund att skapa och upprätthålla en hälsosam miljö. Med Airthings luftkvalitetsmätare kan du säkerställa att luften du andas, vare sig du är på kontoret eller hemma, är sund och inte utsätter dig för skadliga ämnen.

För närvarande har vi tyvärr inga luftkvalitetsmätare från Airthings i lager

Om Airthings Luftkvalitetsmätare

Stora delar av våra liv spenderar vi inomhus och därför är det viktigt att klimatet vi befinner oss i och luften vi andas in inte innehåller skadliga ämnen. Föroreningar i form av damm, pollen, och avgaser kan tillsammans med för hög luftfuktighet skapa ett klimat som försämrar vår hälsa. Det första steget i att förebygga en ohälsosam luftkvalitet är att läsa av och mäta luften och dess innehåll. Med en luftkvalitetsmätare från Airthings får du enkelt koll på alla viktiga parametrar som är med och påverkar hur bra eller dålig luftens kvalitet är. Siffrorna som är mycket enkla att läsa av och som du kan se direkt i din telefon kan du sedan använda för att vidta åtgärder precis där de behövs. Airthings luftkvalitetsmätare mäter luften med sex olika sensorer och ger dig utförliga analyser kring luftens innehåll av radon, luftfuktighet, temperatur, Co2, VOC, samt lufttryck. Mätaren är batteridriven vilket medför att du kan placera den precis där du vill ha den och där det behövs som mest.

Varför Airthings Luftkvalitetsmätare?

Om du vill vara garanterad en högkvalitativ mätare som ger dig direkta och felfria mätningar och som dessutom är enkel och snygg att använda är Airthings för dig. Den prisvinnande mätaren är marknadsledande och gör din resa mot ett friskt och välmående hem enklare än någonsin tack vare dess smarta uppkoppling och digitala analyser som skickas direkt till dig vart du än är.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!