Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Vi hjälper dig med installation av värmeväxlare

Vi hjälper dig gärna att installera din värmeåtervinning, om du så önskar. Låt våra experter göra jobbet åt dig, medan du lutar dig tillbaka. Vi har ett nätverk av installatörer i hela Sverige som vi samarbetar med. De har mångårig erfarenhet i sin bransch och vet vad som krävs för att få till en riktigt bra montering.Läs mer

Välj installation till värmeväxlare

Om du vill köpa värmeväxlare av oss, har du alltid möjlighet att välja att köpa med installation. Nedan hittar du information om vår installation av värmeväxlare, som du enkelt köper till inne på våra produkter.

Rådgivning


Telefon

0770-777 600

Måndag–fredag 08.00–17.00

Skriv din fråga i formuläret

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy

Vi har ett rikstäckande nätverk

Vi har ett rikstäckande nätverk

Polarpumpen har ett rikstäckande nätverk av certifierade installatörer runt om i nästan hela landet.

Installation i stora delar av landet

Vi har ett nätverk av installatörer, som ständigt utvecklas. Vi kan redan idag erbjuda installation i stora delar av Sverige. Gå in på produkterna och titta om vi kan installera i ditt postnummerområde!

Vilka varumärken installeras?

Vi installerar de produkter och varumärken som vi själva säljer och har kunskap om. Därför är den här installationen anpassad efter Mitsubishi Electrics värmeväxlare VL-50 och VL-100.

Pris för installation av värmeväxlare

Priset för installation av värmeväxlare är baserat på det arbete som ska utföras. Du kan läsa om vad som ingår i installationen på produkten och fliken "Installation". Om du behöver något mer än det som ingår i vanlig standard, kan detta vanligtvis lösas, men kostar lite extra.