Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Vi hjälper dig med installation av värmeåtervinning

Vi hjälper dig gärna att installera din värmeåtervinning om du så önskar. Låt våra experter göra jobbet åt dig, medan du lutar dig tillbaka. Vi har ett nätverk av installatörer i hela Sverige som vi samarbetar med. De har mångårig erfarenhet i sin bransch och vet vad som krävs för att få till en riktigt bra montering.

Välj installation till värmeväxlare

Om du vill köpa värmeväxlare av oss, har du alltid möjlighet att välja att köpa med installation. Nedan hittar du information om vår installation av värmeväxlare, som du enkelt köper till inne på våra produkter.

Standardinstallation värmeväxlare

Vi erbjuder standard-installation till våra värmeväxlare. Standard-installation innebär att allt som ingår tydligt specificeras, så att det blir tydligt för både dig som kund, vad du kan förvänta dig av installationer, och för installatören vilket jobb det är som ska utföras. Om något behövs utöver en vanlig standard-installation kan detta ofta lösas på plats med installationen. Berätta för installatören om du behöver något extra, när ni samtalar inför installationen, så att ni kan komma överens om en lösning som funkar för er båda.

Hur beställer jag installation?

Inne på våra produkter inom värmeväxlare för ventilation, fyller du i ditt postnummer, för att få reda på om vi erbjuder installation i ditt område. Sedan väljer du enkelt vilken installation som passar dig och köper allt som en paketlösning - produkt och installation.

» Till produkter

Installation i stora delar av landet

Vi har ett nätverk av installatörer, som ständigt utvecklas. Vi kan redan idag erbjuda installation i stora delar av Sverige. Gå in på produkterna och titta om vi kan installera i ditt postnummerområde!

Vilka varumärken installeras?

Vi installerar de produkter och varumärken som vi själva säljer och har kunskap om. Därför är den här installationen anpassad efter Mitsubishi Electrics värmeväxlare VL-50 och VL-100.

Pris för installation av värmeväxlare

Priset för installation av värmeväxlare är baserat på det arbete som ska utföras. Du kan läsa om vad som ingår i installationen på produkten och fliken "Installation". Om du behöver något mer än det som ingår i vanlig standard, kan detta vanligtvis lösas, men kostar lite extra.

Installation av värmeväxlare med ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Installation av värmeväxlare utan ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 2 produkter