Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Ventiler

Bra ventilation gör att du, din familj och ditt hus mår bra. Det ger dig en renare och fräschare luft som ger dig och din familj ett behagligt inomhusklimat.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Därför vill vi på Polarpumpen erbjuda produkter från många varumärken för att du enkelt ska hitta något som passar just dig. I dagsläget erbjuder vi luftfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av ventilationsprodukter. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Airmove

Airmove är företaget som ser till att värmen i hemmet sprids bättre och att din ventilation förbättras. Med produkter från svenska Airmove kan du spara energi och få ett behagligare inomhusklimat. Airmove erbjuder svenska ventilationslösningar. Produkterna både utvecklas och tillverkas i Sverige, närmare bestämt i Fagersta i Bergslagen.

Hitta ventiler från Airmove här