Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Princess | Fläktar

Princess erbjuder fläktar för olika behov. Tornfläkt och pelarfläkt ger snabb och effektiv kyla till mindre utrymmen. Perfekt under varma sommardagar när du vill ha svalka.

Produkter som bringar glädje

På Princess tror man på design och utveckling som skapar glädje. Princess anser att sammankomster med familj och vänner är vår största källa till lycka, och jobbar därför med att utveckla produkter som bidrar till att öka den lyckan genom smarta lösningar som gör hela familjen glad.

Kontrollera temperaturen även när du inte är hemma

Med Princess tornfläkt kan du se till att styra temperaturen i ditt hem så att alla mår bra och kan trivas. Förbered dig för de där riktigt varma sommardagarna med en tornfläkt som kan kyla ner ett helt rum på ett ögonblick. Med en kraftfull motor på 50W kan du enkelt kontrollera temperaturen i ditt hem från kontoret, bilen eller direkt från soffan. Ladda ner Princess egna app, Google Home eller Alexa i din smartphone för att se till att ditt hem är nedkylt när du kommer hem från en lång dag på jobbet. Är du intresserad av inredning, eller njuter av att det ser fint ut hemma kommer du uppskatta en tornfläkt från Princess.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!