Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Tristar | Fläktar

Tristar erbjuder portabla och smidiga fläktar för dig som vill ha en extra värmekälla.

Tristar fläktar - Oslagbara basprodukter

Det finns vissa hushållsprodukter som behövs i varje fungerande hem. På Tristar tror man på att dessa produkter ska vara så funktionella och enkla att använda som möjligt, för att du ska kunna underhålla ditt hem utan större ansträngning. Söker du efter aktuell design, hög funktionalitet, men framförallt oslagbara priser är det Tristar du ska vända dig till. Med stort internationellt genomslag och som vinnare av flera bäst-i-test tävlingar räknas Tristar som en av marknadens största spelare - perfekt för dig som tror på kvalitet och som söker en produkt som du kan lita på.

Värmefläktar för optimal temperatur

Med en värmefläkt kan du sprida värme och skapa optimala temperaturer precis där du behöver det. Vill du ha möjlighet att värma upp olika rum vid olika tillfällen men vill slippa en fläkt i varje rum? Tristar erbjuder portabla lösningar som gör det enkelt för dig att förflytta din värmefläkt till den plats där du behöver den för stunden. 360 graders värmespridning, justerbara termostater, och pålitliga säkerhetsfunktioner är bara några av de många egenskaper du får med en värmefläkt från Tristar.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!