Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Airmove | Fläktar

Airmove är företaget som ser till att värmen i hemmet sprids bättre och att din ventilation förbättras. Med produkter från svenska Airmove kan du spara energi och få ett behagligare inomhusklimat.

Smart svensk ventilation

Airmove erbjuder svenska ventilationslösningar. Produkterna både utvecklas och tillverkas i Sverige, närmare bestämt i Fagersta i Bergslagen.

Svensk utveckling

Vi tycker alltid att det är extra roligt att få sälja svenska produkter. En genomtänkt svensk produkt är oftast helt rätt för den svenska marknaden. Svenska tillverkare har en god förståelse för de utmaningar det svenska klimatet och sättet att bygga hus erbjuder. Med en djup förståelse är det lättare att utveckla produkter som verkligen behövs.

Luften behöver komma ut

Oavsett hur mycket frisk luft som vi försöker få in i våra hus, så måste den gamla ventileras ut för att den nya friska ska komma in. Airmoves frånluftsfläkt Flow är en fläkt som har kontinuerlig drift och som ser till att den gamla luften byts ut, vilket ger dig ett bra inomhusklimat.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!