Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Swegon CASA R15 SMART L RH

Swegon
CASA R15 SMART L RH

Passar bra för större villor/kontor
Välj luftflöde efter behov
Forcering
80 990 kr
Swegon CASA R15 SMART L RH

CASA R15 SMART L RH

80 990kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Swegon CASA R15 är ett horisontellt aggregat med roterande värmeväxlare. De är utvecklade och tillverkade för nordiskt klimat och passar bra för butiker, kontor eller konferensrum. (475 l/s, 850 m2). Aggregatet är utrustat med marknadens mest intelligenta behovsstyrda luftfuktighetsfunktion som standard.
Ta tillvara på energin
Genom att använda sig utav värmeväxlaren tar man tillvara på energin i inomhusluften som utnyttjas vintertid för att värma utomhusluften och sommartid för att sänka utetemperaturen. En kall vinterdag ger det ”gratis” uppvärmningsenergi på upp till 36°C genom att omvandla -20° kall uteluft till +16°C varm tilluft. Aggregatet har även en smart avfrostningsfunktion som garanterar en kontinuerlig ventilation i bostaden även under kalla förhållanden. Under varma dagar tar värmeväxlaren med hjälp av sommardriften tillvara på svalkan i inomhusluften och kyler ned den inkommande uteluften.

Montera enkelt där du behöver
CASA R15 monteras med fördel på ett stumt underlag i separat utrymme på vind, i förråd, tvättstuga, groventré eller liknande. Du kan välja mellan normalt eller lågt luftflöde beroende på om du är hemma eller iväg. Normalt luftflöde garanterar att det finns tillräckligt mycket frisk inneluft i bostaden medans lågt luftflöde passar bra när man är iväg och ventilationsbehovet är mindre, vilket också gör att energiförbrukningen minskar.

Fler fördelar
- Roterande värmeväxlare
- Välj luftflöde efter behov
- Energieffektiv
- Avfrostningsfunktion
- Monteras enkelt

Teknisk information

VarumärkeSwegon
Art.Nr.R15VL00S00H
UtförandeToppanslutet, vänsterutförande
Djup1080 mm
Höjd1200 mm
Bredd788 mm