Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Swegon CASA R5 SMART L 800W RH

Swegon
CASA R5 SMART L 800W RH

För bostäder under 240 m2
Tar tillvara på energi
Vänsteraggregat
39 990 kr
Swegon CASA R5 SMART L 800W RH

CASA R5 SMART L 800W RH

39 990 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Swegons CASA R5 är avsett för villor, flervåningshus och fritidsbostäder under 240 m2. Aggregatet är utrustat med marknadens mest intelligenta behovsstyrda luftfuktighetsfunktion som standard.
Ta tillvara på energin
Genom att använda sig utav värmeväxlaren tar man tillvara på energin i inomhusluften som utnyttjas vintertid för att värma utomhusluften och sommartid för att sänka utetemperaturen. En kall vinterdag ger det ”gratis” uppvärmningsenergi på upp till 36°C genom att omvandla -20° kall uteluft till +16°C varm tilluft. Aggregatet har även en smart avfrostningsfunktion som garanterar en kontinuerlig ventilationi bostaden även under kalla förhållanden. Om aggregatets värmeväxlare riskerar att frysa, ändras fläktarnas hastigheteroch den varma frånluften förhindrar påfrysning i värmeväxlaren.

Montera enkelt där du behöver
CASA ​​R5 är lämplig att installera i maskinrum, förråd, tvättstuga eller motsvarande utrymme. Aggregatet styrs från en separat kontrollpanel eller från en spiskåpa. En spiskåpa kan kopplas till den separata frånluftskanalen. Kan användas med Swegon CASA Smart spiskåpor. Du kan välja mellan normalt eller lågt luftflöde beroende på om du är hemma eller iväg. Normalt luftflöde garanterar att det finns tillräckligt mycket frisk inneluft i bostaden medans lågt luftflöde passar bra när man är iväg och ventilationsbehovet är mindre, vilket också gör att energiförbrukningen minskar. Välj rätt utförande, höger eller vänster.

Fler fördelar
- Roterande värmeväxlare
- Välj luftflöde efter behov
- Energieffektiv
- Avfrostningsfunktion
- Monteras enkelt
- Forcering

Teknisk information

VarumärkeSwegon
Art.Nr.R05VL08S00H
UtförandeVänsteraggregat
Djup598 mm
Höjd597 mm
Bredd600 mm