Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Swegon CASA R3 SMART R

Swegon
CASA R3 SMART R

För mindre bostäder
Tar tillvara på energi
Högeraggregat
32 990 kr
Swegon CASA R3 SMART R

CASA R3 SMART R

32 990 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Swegons CASA R3 är ett kryddhylleaggregat med roterande värmeväxlare är utvecklade och tillverkade för nordiskt klimat och passar perfekt för mindre bostäder (80 l/s, 150 m2). Aggregatet är utrustat med marknadens mest intelligenta behovsstyrda luftfuktighetsfunktion som standard och med en femte kanalanslutning för externt placerad spiskåpa.
Ta tillvara på energin
Genom att använda sig utav värmeväxlaren tar man tillvara på energin i inomhusluften som utnyttjas vintertid för att värma utomhusluften och sommartid för att sänka utetemperaturen. En kall vinterdag ger det ”gratis” uppvärmningsenergi på upp till 36°C genom att omvandla -20° kall uteluft till +16°C varm tilluft. Välj mellan normalt eller lågt luftflöde. Normalt luftflöde garanterar att det finns tillräckligt mycket frisk inneluft i bostaden och passar bra när man är hemma. Lågt luftflöde passar bra när man är iväg och ventilationsbehovet är mindre, vilket också gör att energiförbrukningen minskar.

Montera enkelt där du behöver
CASA R3 passar för montering på både vägg eller i tak med hjälp av en separat takmonteringsram. Aggregatet kan även integreras med en spiskåpa för placering över spis. Spiskåpan ansluts direkt till ventilationsaggregatets botten. Det finns också separat anslutning för spiskåpa i toppen av aggregatet för att ansluta ett lägenhetsplacerat aggregat via separat kanal. Se till att välja rätt utförande, höger eller vänster.

Fler fördelar
    - Roterande värmeväxlare
    - Vänster eller högerutförande
    - Energieffektiv
    - Avfrostningsfunktion
    - Monteras enkelt

Teknisk information

VarumärkeSwegon
Art.Nr.R03VR05S00H
UtförandeHögeraggregat
Djup366 mm
Höjd700 mm
Bredd599 mm