Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Trotec TAC V + rostfritt stål Luftrenare
Trotec TAC V + rostfritt stål Luftrenare
Trotec TAC V + rostfritt stål Luftrenare
Trotec TAC V + rostfritt stål Luftrenare
Trotec TAC V + rostfritt stål Luftrenare
Trotec TAC V + rostfritt stål Luftrenare

Trotec
TAC V + rostfritt stål Luftrenare

Passar rum upp till 80 m ²
Minskar luftburen infektionsrisk
Världsunikt filter
48 556 kr
Trotec TAC V + rostfritt stål Luftrenare

TAC V + rostfritt stål Luftrenare

48 556 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Luftrenare med hög frekvenszon för effektiv reduktion av hängande ämnen och aerosolmoln i direktinstallationsmiljön. Luftrenaren TAC V + i stilrent rostfritt stål reducerar uppehållstiden och intensiteten för aerosol och moln med upphängd materia direkt på installationsplatsen.
Skapar ett "rent zonområde" på upp till 320 kubikmeter
Zonluftrenaren TAC V + rostfritt stål är en innovativ lösning för att upprätta rena luftzoner som är låga i virus och föroreningar, oavsett var de behövs - en kraftanslutning är tillräcklig. Varhelst denna mobila luftrenare placeras skapar den ett "rent zonområde" på upp till 320 kubikmeter i volym, spolat med filtrerad ren luft, beroende på vilken luftväxling som krävs.

Minskar luftburna bakterier, virus, damm och föroreningar
I denna behandlingszon förblir den omgivande luften i stort sett fri från bakterier, fint damm och andra luftburna mikropartiklar. Detta tack vare den högpresterande filtreringen, H14 HEPA, och en flexibel justerbar spolning av zonen. I kombination med det integrerade F7-förfilter-systemet garanterar Trotec H14-HEPA högpresterande filter en pålitlig avskiljning av luftburna bakterier, virus och damm, bakterier, sporer och mikrofiber, som kommer från exempelvis papper och textilier.

Världsunikt högpresterande filter inaktiverar alla virus
Den innovativa kombinationen av högpresterande filter- och dekontamineringsteknologi är unik i världen och endast tillgänglig från Trotec. TAC V + har en termisk självregenereringsfunktion för HEPA:s högpresterande specialfilter, som automatiskt inaktiverar alla virus som separeras i filtret med regelbundna intervall och därmed 100% "dekontaminerar" filtret igen. Separationsgraden är 99.995% av partikelstorlek från 0,1-0,2 μm. Tack vare detta minskar TAC V + avsevärt och säkert en luftburen infektionsrisk i allmänna utrymmen och garanterar dammfria arbetsförhållanden i arbetsområden förorenade med damm.


TAC V + är effektiv genom sin förmåga att:

- Skydda kunder, patienter, gäster och anställda genom att avsevärt minska risken för infektion
- Skydda anställda från fin dammförorening på arbetsplatsen
- Skydda material, elektronik och maskiner från smuts och dammrelaterade störningar
Utrustningsfördelar med TAC V +
Enkel hantering: Idrifttagning av TAC V + kräver bara några enkla steg.


Timrar, driftstimmar, driftsbrytare och varningsindikatorer för filternivå är installerade så att de är skyddade mot stötar.


Enhetlig distribution av ren luft: De specifika lamellegenskaperna för DualDecon-utblåsningstornet, med sin vertikala riktning, säkerställer en jämn, zonfylld spolning med filtrerad ren luft. Med de valfria tillgängliga flödesstopp-panelerna kan enskilda utblåsningssidor också blockeras, till exempel med en väggsides utblåsningsriktning.


Robust och mobil - tack vare stabila hjul och justerbart tryckhandtag är luftrenaren idealisk för att snabbt byta plats. Placera luftrenaren där den behövs som mest i stunden.

Praktiska fördelar- Kontroll över luftföroreningar och virus i områden med hög allmän trafik eller tätbefolkade områden
- Helautomatisk drift med lågt underhåll
- Resursbesparande: 100% miljövänligt, inga kemikalier, ingen installation
- Högkvalitativt material och utförande, "Made in Germany", original Trotec-tillverkning. Specialfilter för virus med individuell testning och testcertifikat
Olika inställningsalternativ- "Rengör områdena“ - Upprätta säkra hem- och arbetsmiljöer med virusfri andningsluft - individuellt dimensionerad beroende på antalet enheter och personer, samt den inställda luftväxelkursen
- "Plug & Play“ – Ställ in, anslut, slå på, gjort. Rumsfiltrering oberoende av befintliga luftkonditionerings- och ventilationssystem
- Blåsanvisningar som kan regleras med Flowstop-öppningen för att blåsa ut luften i önskade luftzoner efter behov
Ingår i paketet- TAC V + rostfritt stål luftrenare
- 1 x F7 Förfilter
- 1 X H14 HEPA-filter enligt EN 1822 (ISO 45H filter ISO 29463)

Illustrationer kan visa specialutrustning eller tillbehör som inte ingår i grundpriset för TAC V +. Observera att flödesstoppsskyddet inte ingår i leveransen!

Teknisk information

VarumärkeTrotec
Art.Nr.1580000154
FärgRostfritt Stål
Luftflöde2200 m3/h
Yta Luftrening5-80 m2
Djup690 mm
Höjd1300 mm
Max Rumstorlek80 m2
Ljudtrycksnivå Inomhus40 - 64 dB-A
Vikt89 kg
Bredd610 mm