Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

AirRevival luftrenare

AirRevival ett ett svenskt företag som efter 20 år av forskning utvecklat en luftrenare som effektivt tar bort även de minsta partiklarna.

1 artiklar

per sida

 • AirRevival luftrenare
  Luftrenare AirRevival
  • Helt tystgående
  • Tar effektivt bort luftburna partiklar
  • Utvecklad av svenska experter
  1995 kr
  Från 127 kr/månad

  I lager

1 artiklar

per sida

Svensk expertis

KG Rosén är professor samt barnläkare och grundare av AirRevival. För drygt 20 år sedan såg kunde man se att fler och fler svenska förskolebarn utvecklade allergier samt astma. KG tänkte då att de kunde finnas ett samband till den inomhusmiljö som barnen vistas i på förskolan. Under 20 år av forskning och dokumentation har KG Rosén tillsammans med ett team av experter, utvecklat luftrenaren AirRevival. Luftrenaren och dess teknik och använts med stor framgång i svenska förskolor samt skolor i drygt ett decennium. Studier på detta har visat en minskning av fina partiklar på 80 % och närvaron på förskolan har ökat med 55 %. Detta strålande resultat beror bland annat på färre övre luftvägsinfektioner.

Ren luft

Vi får in frisk luft i våra hus och den gamla ventileras ut, men luften är dock fylld av partiklar som inte alltid är så bra för vår hälsa. För att få så ren luft som möjligt inomhus, finns den elektrostatiska luftrenaren AirRevival.