Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,7
Delbetalning med Svea

Installation av värmeväxlare

Vi hjälper dig gärna att installera din värmeväxlare, om du så önskar. Låt våra experter göra jobbet åt dig, medan du lutar dig tillbaka. Vi har ett nätverk av installatörer i hela Sverige som vi samarbetar med. De har mångårig erfarenhet i sin bransch och vet vad som krävs för att få till en riktigt bra montering.

Hur beställer jag?

Inne på våra produkter inom värmeväxlare för ventilation, fyller du i ditt postnummer, för att få reda på om vi erbjuder installation i ditt område. Sedan väljer du enkelt vilken installation som passar dig och köper allt som en paketlösning - produkt och installation.

Standardinstallation

Vi erbjuder standard-installation till våra värmeväxlare. Standard-installation innebär att allt som ingår tydligt specificeras, så att det blir tydligt för både dig som kund, vad du kan förvänta dig av installationer, och för installatören vilket jobb det är som ska utföras. Om något behövs utöver en vanlig standard-installation kan detta ofta lösas på plats med installationen. Berätta för installatören om du behöver något extra, när ni samtalar inför installationen, så att ni kan komma överens om en lösning som funkar för er båda.

Till vår standardinstallation av värmeväxlare

Installation i stora delar av landet

Vi har ett nätverk av installatörer, som ständigt utvecklas. Vi kan redan idag erbjuda installation i stora delar av Sverige. Gå in på produkterna och titta om vi kan installera i ditt postnummerområde!

Vilka varumärken installeras?

Vi installerar de produkter och varumärken som vi själva säljer och har kunskap om. Därför är den här installationen anpassad efter Mitsubishi Electrics värmeväxlare VL-50 och VL-100.

Pris för installation av värmeväxlare

Priset för installation av värmeväxlare är baserat på det arbete som ska utföras. Du kan läsa om vad som ingår i installationen på produkten och fliken "Installation". Om du behöver något mer än det som ingår i vanlig standard, kan detta vanligtvis lösas, men kostar lite extra.

Kan jag använda ROT-avdrag?

Naturligtvis kan du använda dig av rotavdraget och på så vis minska kostnaden för installationsarbetet med 30 %. Vi ansöker om rotavdrag för dig och du väljer installation med rotavdrag på produkten.

För att ansöka om ROT-avdrag, behöver vi:

  • Ditt personnummer
  • Fastighetsbeteckningen på den fastighet där arbetet ska utföras

Du som kund måste också säkerställa att Skatteverkets förutsättningar för ROT-avdrag uppfylls.