Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Installation av varmvattenberedare

Det är viktigt att installationen blir korrekt genomförd, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din nya investering. Vi erbjuder installation av varmvattenberedare i stora delar av landet.

Polarpumpens standardinstallation av varmvattenberedare

Hur beställer jag installation av varmvattenberedare?

Inne på varje produkt kan du testa av vi erbjuder installation för ditt postnummer. Sedan är det bara att välja till installation med eller utan rot. Du är också välkommen att kontakta våra säljare på 0770-777600 eller via vårt kontaktformulär, om du vill ha hjälp eller vill ställa någon fråga runt installationen.

Till produkter

Anlita en expert

Att installera en varmvattenberedare är en känslig process. Det är mycket som måste bli rätt utfört och det är viktigt att den som installerar besitter rätt kompetens. Du bör därför vara noga med att anlita en auktoriserad installatör till din varmvattenberedare. Det kan även krävas en auktoriserad elektriker för elinstallationen.

installation av varmvattenberedare

Vi installerar din varmvattenberedare. Köp till installation i stora delar av landet.

Värmekälla och varmvattentank

Vanligtvis väljer man att byta värmekälla och varmvattentank samtidigt. I sådana fall brukar man få ett paketpris på hela installationen, som då inkluderar både värmekälla och tappvarmvatten.

ROT-avdrag

Du kan utnyttja rotavdraget för att få ner priset på installationen. På så vis kan du anlita en kunnig expert utan att det blir dyrt. Med ROT-avdraget kan du dra av 30 % av arbetskostnaden, det vill säga den del av installationspriset som är för installatörens arbete.