Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Installation av varmvattenberedare

Om du vill köpa varmvattenberedare av oss har du alltid möjlighet att välja att köpa med installation. Nedan hittar du information om våra installationer av varmvattenberedare som du enkelt köper till inne på våra produkter. Det är viktigt att installationen blir korrekt genomförd, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din nya investering. Vi erbjuder installation av varmvattenberedare i stora delar av landet.

Hur beställer jag installation?

Inne på varje produkt kan du testa om vi erbjuder installation för ditt postnummer. Sedan är det bara att välja till installation- med eller utan rot. Du är också välkommen att kontakta våra säljare om du vill ha hjälp eller vill ställa någon fråga kring installationen.

» Till produkter

Anlita en expert på varmvattenberedare

Att installera en varmvattenberedare är en känslig process. Det är mycket som måste bli rätt utfört och det är viktigt att den som installerar besitter rätt kompetens. Du bör därför vara noga med att anlita en auktoriserad installatör till din varmvattenberedare. Tänk på att det även kan krävas en auktoriserad elektriker för elinstallationen.

Installationen påverkar garantin

Att installera värmepump med Polarpumpens installatörer ger dig längre och mer fullständig garanti. Om du inte använder Polarpumpens installatörer får du enbart 2 års materialgaranti.

Utnyttja ROT-avdrag på installationen

Du kan utnyttja rotavdraget för att få ner priset på installationen. På så vis kan du anlita en kunnig expert utan att det blir dyrt. Med ROT-avdraget kan du dra av 30 % av arbetskostnaden, det vill säga den del av installationspriset som är för installatörens arbete.

» Om ROT-avdrag

Har du värmekälla och varmvattentank?

Om man har en värmekälla som värmer både hus och tappvatten, exempelvis en luft-vattenvärmepump eller bergvärmepump, väljer man vanligtvis att byta värmekälla och varmvattentank samtidigt. I sådana fall brukar man få ett paketpris på hela installationen, som då inkluderar både värmekälla och tappvarmvatten.

Installation Varmvattenberedare+el med ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Installation Varmvattenberedare+el utan ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Installation Varmvattenberedare med ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Installation Varmvattenberedare utan ROT

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 4 produkter