Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Auratsu | Fast installerad AC & Luftkonditionering

Auratsu har specialiserat sig på användarvänliga och stilrena AC till privatpersoner och mindre företag. Här finner du ett noga utvalt sortiment bestående av ett fåtal högkvalitativa produkter, som erbjuds till ett riktigt fördelaktigt pris.

Om Auratsu

Auratsu har specialiserat sig på användarvänliga och stilrena A/C till privatpersoner och mindre företag, som ger mycket kyla för pengarna. Vi har möjlighet att erbjuda Auratsu A/C till ett riktigt fördelaktigt pris.

Diskreta tack vare stilren design och låg ljudnivå

Tack vare innovativt framtagna fläktar är Auratsu AC verkligt tystgående. Designen smälter väl in i de flesta miljöer, detta tillsammans med den låga ljudnivån gör att dessa A/C upplevs som verkligt diskreta.

Köldmediumet R32

Auratsu använder köldmediumet R32 som har en mycket lägre inverkan på miljön än det köldmedium som är mest frekvent använt idag (R410a).

Hög energieffektivitet

Produkterna är energieffektiva vilket innebär en låg energiåtgång och därmed låga elkostnader.

WiFi-styrning

Samtliga A/C är förberedda för att styras via WiFi, vilket gör att du kan styra temperaturen från din smarta telefon eller surfplatta.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!