Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Fast installerad AC och Luftkonditionering för café och restaurang

För dig som driver café eller restaurang är det viktigt att se till att dina lokaler är trivsamma och har ett behagligt klimat för såväl kunder som personal. Med luftkonditionering kan du kyla ner ditt utrymme och få kunder att vilja stanna kvar längre i svalkan.

Därför behöver du AC i café och restaurang

Bra luftkonditionering är A och O för caféer och restauranger under varma sommardagar för att få verksamheten att fungera väl. En varm lokal driver kunderna ut från lokalen då det blir svårare att njuta av mat och fika i böljande värme. Även personal blir lidande om temperaturerna är för höga. Med ugnar och spisar igång värms luften upp till höga temperaturer och om solen dessutom ligger på under dagen kan värmen snabbt överstiga rekommenderade grader.

Förbättra lönsamheten och öka trivseln med hjälp av luftkonditionering

Installerar du AC i din lokal får du effektiv och snabb nedkylning och garanterar en högre trivsamhet för samtliga som befinner sig i lokalen. Din personal kan jobba effektivare och må bättre och dina kunder kommer troligtvis att finna svalkan behaglig om det är varmt ute, vilket leder dem till att stanna längre eller återvända en annan gång. På Polarpumpen erbjuder vi AC för stora och små lokaler och har många olika modeller som passar för olika behov. Vi hjälper dig gärna med att hitta den modell som passar bäst för dig.

Vilken AC passar för café och restaurang?

Ju större lokal du har desto starkare AC behöver du för att effektivt kyla ner ditt utrymme. En fast installerad AC har högst effekt och är dessutom mycket tystgående så att kunder och personal inte störs. Du kan välja en AC med flera innedelar ifall du vill sprida kylan från ett aggregat till många rum samtidigt. Vill du däremot ha en flyttbar luftkonditionering så erbjuder vi portabel AC som kan placeras precis där du behöver kylan för stunden.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!