Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Fast installerad AC och Luftkonditionering med flera innedelar

Den optimala AC:n har flera innedelar. Med en innedel i varje utrymme som behöver kyla får du bästa möjliga komfort. Fast installerad AC med flera innedelar är det lyxigaste valet för din villa.

Den mest effektiva och energisnåla luftkonditioneringen

Fast installerad AC är det mest effektiva sättet att få luftkonditionering hemma och med innedel per utrymme, får du dessutom bästa möjliga komfort. Fast installerad AC kan kyla stora ytor och med en innedel i varje utrymme som ska kylas, får du dessutom riktigt bra spridning på den kalla luften. Vill du ha riktigt energisnål AC, som lönar sig i längden, är fast installerad det bästa valet. Det är mer ekonomiskt, effektivare, tystare och med flera innedelar, får du dessutom optimal spridning.

Den tystaste AC:n med flera innedelar

En av de största fördelarna med AC med utedel är att de är betydligt tystare än alternativen. Det som låter mest sitter nämligen utomhus, till skillnad från en portabel AC. Tycker du att det är svårt att sova, om det låter mycket? Då ska du välja en fast installerad AC, istället för en portabel.

Installation måste utföras av certifierad installatör

Ett split-aggregat (utedel och innedel) kräver en fast installation, och denna måste enligt lag utföras av en certifierad kyltekniker. Men när väl installationen är utförd, kan du njuta av luftkonditioneringen många varma somrar. Och självklart säljer vi även installation. Du väljer enkelt till installation inne på din valda AC.

» Läs mer om installation

Vill du veta allt om AC?

Vi har samlat information runt hur det är att installera, använda och sköta om en fast installerad AC, och denna information passar naturligtvis även utmärkt för AC med flera innedelar. Vill du veta mer om montering, användning och skötsel, ska du besöka vår kunskapsbank om att ha fast installerad AC.

» Till kunskapsbank

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!