Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Fujitsu | Fast installerad AC och Luftkonditionering

Vi erbjuder luftkonditionering från kvalitetssäkra Fujitsu. Fujitsus AC erbjuder härlig svalka med låga omkostnader. Vilken Fujitsu AC passar dig?

Varför Fujitsu aircondition?

Fujitsu luftkonditionering har målet att vara bra för människor, för då är de också bra för miljön. Produkterna ska göra ditt liv mer bekvämt, med flertalet funktioner som förbättrar ditt inomhusklimat. Energieffektivitet är självklart i centrum.

Om Fujitsu

Fujitsu är ett japanskt företag som grundades 1935. Sedan dess har företaget arbetat med informations- och kommunikationsteknologi. Fujitsu levererar en lång rad med lösningar och tjänster inom ICT, men utvecklar och tillverkar också en lång rad av elektroniska produkter. Idag är företaget ett av de främsta i världen på sitt område. Företagets löfte är att “skapa imorgon tillsammans med dig” (shaping the future with you) och de är ett av Japans ledande företag inom luftkonditionering.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!