Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Innova | Fast installerad AC och Luftkonditionering

Innovas portabla AC erbjuder enkel och effektiv luftkonditionering som ger ett behagligt inomhusklimat för olika miljöer.

Enkel luftkonditionering utan installation

Få en skön svalka på kontoret, sovrummet eller i sommarstugan utan krånglig installation. Innovas portabla AC är enkla också för deras design, som gör att de passar in i alla rum och är lätta att förflytta. Oavsett var du väljer att placera din AC så kan du lita på att den gör sitt jobb. Snål energiförbrukning och låg ljudnivå är andra fördelar som gör Innovas luftkonditionering till ett bra val.

Om Innova

Tillsammans med Ahlsell utvecklar och tillverkar Innova luftvärmepumpar och AC med den senaste tekniken och de smartaste funktionerna. Företagets vision är att tillverka ett gediget värmepumpssortiment som klarar påfrestningarna av ett tuffare klimat, som kraftigt sänker uppvärmningskostnaderna och som är en lönsam investering över tid.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!