Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Mitsubishi Heavy Industries | Fast installerad AC och Luftkonditionering

Mitsubishi Heavy Industries har lång erfarenhet av att skapa luftkonditionering med hög kvalitet.

Pålitlig AC för varma sommardagar

De senaste modellerna i vårt AC-sortiment från Mitsubishi Heavy Industries är små och kompakta för att passa in i mindre utrymmen som lägenhet, sommarstuga eller liknande. En AC är ett skönt komplement under de varma sommardagarna när du vill ha ett behagligt inomhusklimat med sval och frisk luft. Mitsubishi erbjuder förutom AC, också ett brett sortiment av luft-luftvärmepumpar, som fungerar för både kyla och värme.

» Till luft-luftvärmepumpar

Om Mitsubishi Heavy Industries

1934 lanserades Mitsubishi Heavy Industries och företaget har sedan dess expanderat till allt fler affärsområden. Idag är företaget en multinationell koncern, som består av 158 olika företag. Mitsubishi Heavy Industries är en av huvudmedlemmarna i Mitsubishi Group och ingår i den centrala gruppen som är känd som “tre stora hus”. Mitsubishi Group är en grupp med ca 40 japanska multinationella företag, som samarbetar sinsemellan.

Mitsubishi Heavy Industries är idag verksamma inom ingenjörsvetenskap och elektronisk utrustning. De tillverkar bland annat luftkonditionering, luftfartygskomponenter fordonsdelar, truckar, hydraulisk utrustning, verktygsmaskiner, rymdfarkoster och mycket mer.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!