Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Kampanj på billig AC och luftkonditionering

Här hittar du våra kampanjer och erbjudanden på AC just nu!

Få pengar över på ditt köp av AC och luftkonditionering och köp till reapris.

Passa på att köpa AC på rea! Genom att utnyttja ett erbjudande får du lite mer för samma pengar.

Köp din luftkonditionering till ett lägre pris.

Det är skönt med AC eller luftkonditionering när det är för varmt. Du mår bättre, du sover bättre och du presterar mer när temperaturen är behaglig. Hos oss hittar du AC för hem, villa, lägenhet, kontor, butik, husbil, husvagn, sovrum och övervåning. Alltid energieffektiva lösningar, som ger mycket kyla för pengarna.

Vilken luftkonditionering ska jag välja?

Det finns många olika sorters AC att välja på. Dels kan du välja mellan fast installerad AC eller portabel; vill du att din AC alltid ska sitta på samma ställe eller ska den gå att flytta runt? Fördelen med en fast installerad AC är att den är mer effektiv och låter betydligt mindre. Men den är inte flyttbar och passar inte överallt.

Två sorters fast installerad AC

Det finns dessutom två sorters fast installerad AC att välja på - med eller utan utedel. Fast installerad AC med utedel är den mest effektiva varianten som finns att få tag på, men AC utan utedel får man installera själv och är ett passande alternativ när man inte kan få plats med en utedel.

Två sorters portabel AC

När det kommer till portabla varianter finns det mer effektiv portabel AC och de enklare luftkylarna, som visserligen ger viss kyla, med fördelen att de inte drar lika mycket energi och inte låter lika mycket som en portabel AC.

Läs mer om AC och Luftkonditionering

Vill du veta mer om portabel och fast installerad AC? I vår kunskapsbank hittar du all information inför ditt köp du behöver, men också all information du kan tänkas behöva efter ditt köp.

» Kunskapsbanken för AC och Luftkonditionering

Filtrera

Visa utvalda artiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!