Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Aktuella kampanjer & erbjudanden

Här hittar du alla våra erbjudanden och kampanjer. Tanken är att sidan ska underlätta för dig som är intresserad av att få lite extra för pengarna. Här får du en tydlig överblick över vilka kampanjer och erbjudanden som gäller för tillfället hos Polarpumpen, och hur stor rabatt du får med de olika erbjudandena. Passa på att spara lite mer med våra erbjudanden och kampanjer!

Särskilda kampanjer

Då och då kör vi på Polarpumpen särskilda kampanjer. När du köper utvalda produkter, får du något extra till ett lägre pris, eller till och med på köpet. Här ser du alla aktuella kampanjer, och vi hoppas att detta underlättar ditt val.

Aktuella erbjudanden

Den här sidan är alltid uppdaterad med våra aktuella erbjudanden. Så fort vi kommer med ett nytt erbjudande hittar du det här. Vi hoppas att du hittar ett erbjudande som passar just dig och att du blir nöjd med ditt köp.

Ta del av erbjudande eller kampanj

Klicka dig vidare till våra olika kampanjsidor via blocken. Där hittar du alla produkter som är på kampanj just nu inom just det området du är intresserad av.

Polarpumpens produkter

På Polarpumpen erbjuder vi allt inom värmepumpar, värme & VVs, AC & luftkonditionering, ventilation & avfuktare, pool & spa och el &energi. Välkommen att botanisera bland våra energismarta produkter på kampanj!