Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

El & Energi

Inom energi och el hittar du produkter och tjänster som hjälper dig skapa ett energismart hem så att du kan sänka dina elkostnader. Här hittar du allt från laddboxar för din elbil till energibesparande solceller. Självklart kan du även välja till installation. Välj smarta produkter och njut av en god investering.

Läs mer

Här hittar du produkter som hjälper dig att dra ner på dina elkostnader. Oavsett om du behöver värma huset eller ladda bilen så kan du här hitta en så energibesparande lösning som möjligt.

Laddboxar

Vill du spara så mycket pengar som möjligt med ditt elfordon? Ladda då bilen via laddbox hemma! Idag finns det många varianter på laddboxar som passar många olika bilar och behov. Hos Polarpumpen hittar du ett brett sortiment av de bästa laddboxarna på marknaden, samtliga med hög standard och smarta lösningar som gör det enkelt för dig att köra ännu grönare på vägarna. Självklart kan du även beställa till installation.

Till laddboxar

Solceller

Solceller är en mycket hållbar investering. Visste du att solceller höjer värdet på ditt hus samtidigt som de säkerställer en mycket lägre elkostnad under lång tid framöver? En god investering för alla som vill få bättre kontroll över sina hushållskostnader helt enkelt! Vill du få hjälp med installationen för ett riktigt bra pris? Köp solceller med installation hos oss och få skatteavdrag på 15 % redan vid köp!

Till solceller