Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Köpa solceller

Att köpa solceller är ett stort beslut som ger en direkt påverkan på din ekonomi. Vi på Polarpumpen vill göra det enkelt för dig som vill köpa solceller, därför erbjuder vi helhetsentreprenad till alla våra kunder för att hjälpa till hela vägen från köp till efterkoll. För oss är det viktigt att säkerställa att allt går rätt till och att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av solcellspanelerna; därför har vi en arbetsprocess som vi utför i samband med alla köp av solceller.

Att köpa solceller är ett stort beslut som ger en direkt påverkan på din ekonomi. Vi på Polarpumpen vill göra det enkelt för dig som vill köpa solceller.

Hur vill du köpa solceller?

Hos oss finns det flera vägar fram till en egen solcellsanläggning - allt från att gå direkt på rådgivning med våra solcellsexperter till att ta plocka ihop ett eget solcellspaket.

Så här kan du köpa solceller:

Personlig rådgivning

Välkommen att kontakta våra rådgivare på 0770-777600! Våra solcellsexperter ställer frågor om fastighetens förutsättningar, lyssnar på dina önskemål, svarar på frågor och visar olika alternativ. Om du önskar, kommer rådgivningen att generera en skräddarsydd offert för just ditt tak.

Läs mer

Order

Våra färdiga solcellspaket kan du köpa direkt, på övriga lösningar sker försäljningen via offert, där du kan köpa direkt via offerten. Vill du ha hjälp att lägga ordern, kan vi självklart lägga hjälpa dig även med detta.

När ordern är lagd kommer vi tillsammans att börja planera inför själva installationen av solcellerna och kommer överens om datum för installation.

Installation

När det är dags att installera solcellerna, är de certifierade montörerna väl informerade och förberedda på vad som ska blivit överenskommet. Alla våra certifierade montörer uppfyller våra högt ställda krav på kunskap, säkerhetsmedvetenhet och hantverksskicklighet.

Läs mer om installation:

Installation av solceller Så går installationen till

Viktigt att tänka på

Alla villor skiljer sig åt och har olika förutsättningar. Därför är det alltid bra att rådgöra med oss innan du köper dina solceller. På så sätt kan du säkerställa att du verkligen får den mest optimala lösningen för dig och din villas behov och förutsättningar.

Ring oss på 0770-777 600, så hjälper vi dig!