Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Kampanjer och erbjudanden från Polarpumpen!

Välj kategori för specifika kampanjer

Populära kampanjer just nu!

Kampanj på Polario avfuktare

Spara 500 kr när du köper en Polario avfuktare

Till kampanjen

20% på infravärmepaneler!

Just nu får du 20% rabatt på InfraCenters energieffektiva infravärmepaneler för hem, uterum och inglasad balkong.

Till kampanjen

Fler erbjudanden hos oss!

Spara mer med erbjudande och kampanj

Här samlar vi alla våra erbjudanden och kampanjer. Tanken är att sidan ska underlätta för dig som är intresserad av att få något extra för pengarna. Här får du en tydlig överblick över vilka kampanjer och erbjudanden som gäller för tillfället hos Polarpumpen och hur stor rabatt du får med de olika erbjudandena.

Speciella kampanjer

Då och då kör vi på Polarpumpen speciella kampanjer. När du köper utvalda produkter, får du något extra till ett lägre pris eller till och med på köpet. Här ser du alla aktuella kampanjer, och vi hoppas att detta underlättar ditt val.

Aktuella erbjudanden

Den här sidan är alltid uppdaterad med våra aktuella erbjudanden. Så fort vi kommer med ett nytt erbjudande lägger vi in det här. Vi hoppas att du hittar ett erbjudande som passar just dig och att du blir nöjd med ditt köp.

Ta del av erbjudande eller kampanj

Om du vill ta del av ett erbjudande eller en kampanj, är det bara att följa instruktionerna för det aktuella erbjudandet. Via köpknappen når du den aktuella produkten och kan läsa på lite mer. I vissa fall dras rabatten automatiskt och i andra fall måste du ange en rabattkod i kassan, för att erhålla rabatten.