0770-777 600, måndag-torsdag 8-22 fredag 8-17 söndag 15-22

Mitsubishi Electric luft-luftvärmepumpar

Mitsubishi Electrics nordiska luftvärmepumpar till vrakpriser!

Sveriges starkaste japan som är fabriksanpassad för det nordiska klimatet.

Vi hjälper dig gärna att komma i kontakt med en certifierad installatör som kan installera din nya Mitsubishi Electric luft-luftvärmepump. Se Installation inkl installationsmaterial.

Mycket att välja på? Begär offert

Du kan också be om offert genom att fylla i vårt enkla formulär. Då tar vi fram skräddarsydda lösningar baserat på dina behov och som du sen kan fundera på i lugn och ro.

» be om offert

Mitsubishi Electric
Alla produkter i denna kategori

19 artiklar

per sida

19 artiklar

per sida

Fråga oss!

Fråga oss om hjälp

* Obligatoriska fält

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid måndag-torsdag 8-22
fredagar 8-17

söndagar 15-22

Driftsäkerhet framför allt

Mitsubishi Electric levererar några av marknadens mest driftsäkra luft-luftvärmepumpar.

Japansk kvalitet

Japanerna ligger sedan länge långt fram i utvecklingen vad gäller värme- och kylarsystem. Det är ingen slump att så många värmepumpstillverkare kommer från just Japan. De vet hur de ska konstruera en maskin som håller på sikt och som går att lita på i såväl riktigt varma som riktigt kalla utomhustemperaturer.

FH-serien (Kirigamine)

Mitsubishi Electrics FH-serie har det mesta. Med samma höga kvalitet på driftsäkerhet som föregångaren FD-serien, har FH-serien blivit en storsäljare på marknaden för luft-luftvärmepumpar. Mitsubishi FH har nu några år på nacken och andra tillverkare har tillverkat mer avancerade luft-luftvärmepumpar, men fortfarande står sig Mitsubishi Electrics FH-serie ganska bra i konkurrensen, speciellt med nya Q-heat 665 och Q-heat 635.

Mitsubishi Electric FH har underhållsvärme på +10°C, vilket gör luftvärmepumpen lika lämplig i fritidshuset som i permanentbostaden. Det finns även möjlighet att programmera ett veckoschema med olika inställningar beroende på veckodag.

FH-seriens 3D I See sensor, Human Sensor, låter pumpen automatiskt sänka termostatinställningen när rummet inte används, för att ge lite extra besparing. Därtill finns möjligheten att skjuta varmluften uppåt och nedåt samtidigt, vilket underlättar god värmespridning i flerplanshus.

Mitsubishi luftflöde Mitsubishi I see senson, Human Sensor

FD-serien (Kirigamine)

Mitsubishi FD är en utgången modell. Den har ersatts av Mitsubishi FH (se ovan).

EF-serien (Kirigamine Zen) för inredaren

EF-serien är Mitsubishis designmodeller som finns i svart och vitt pianolack. Den passar dig som är rädd att luft-luftvärmepumpens visuella upplevelse ska kompromissa ditt inredningsintresse. Mitsubishi EF 25 och EF35 är både snygga och ger dig en god besparing!

EF-modellerna har funktion för underhållsvärme, som ofta efterfrågas för placering i fritidshus eller garage. Ställ in så att luft-luftvärmepumpen värmer upp sommarstugan till 10°C och känn dig trygg med att sommarstugan inte frostar eller fuktar igen.

SF-serien för fritidshus

En nyhet från Mitsubishi 2013 är deras lilla kraftpaket Mitsubishi SF. En liten värmepump - pusselbiten som fattades i Mitsubishi Electrics luft-luftvärmepumps serie. Mitsubishi SF är kompakt, men samtidigt mycket effektiv. Den har ett förbättrat luftflöde och den varma luften sprids effektivt i huset.

Trots att det är en lite mindre värmepump, innehåller den många av Mitsubishis framgångsrika tekniska funktioner. Den har Silence Mode, som ger en riktigt tyst drift på endast 21 dB(A). Den har underhållsvärme, vilket är passande då den är utvecklad med fritidshus och sommarstugor i åtanke. Du kan också planera ett veckoschema med Mitsubishi SF och på så sätt spara energi.

GE-serien

Mitsubishi Electric GE-serie är en äldre modell. Den var framgångsrik för sin låga ljudnivå (Silent mode; 19 dB). Den har testats av Energimyndigheten och ger värme ner till -20°C utomhus. Har även funktion för underhållsvärme.

Mitsubishi GE25

Styr din Mitsubishi värmepump via mobil med fjärrstyrning

Vill du ha kontroll över din värmepump och värmen i ditt hus eller din fritidsbostad även när du inte är på plats? Med sms-styrning kan du styra din Mitsubishi luft/luft-värmepump och få information om senaste inställningsstatus. Du får dessutom varningar direkt till mobilen vid olika problem. Använd en användarvänlig app (Android / iPhone/Windows Phone 8) eller vanliga SMS.

Läs mer om olika typer av mobil-styrning