Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken luft-vattenvärmpump

Luft-vattenvärmepumpar finns av en lång rad olika varumärken och vi på Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment att erbjuda våra kunder. Ett stort sortiment ger större valmöjligheter och vi är mycket nöjda med att kunna erbjuda produkter som passar just dina behov.


Vi vet att varumärket är viktigt för många av våra kunder och därför vill vi kunna erbjuda många olika varumärken, så alla kan hitta sin favorit. Det kan kännas tryggt att köpa produkter med samma varumärke, om du redan har i hemmet. Varumärken som du litar på.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett rekordbrett sortiment av luft-vattenvärmepumpar. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

CTC

CTC tillverkar luft-vattenvärmepumpar för svenskt klimat. Med utveckling i Sverige vet dem verkligen vad det svenska klimatet innebär och tillverkar luft-vattenvärmepumpar som klarar av att bemöta förutsättningarna.

Hitta CTC luft-vattenvärmepumpar här

Lyfco

Svenska Lyfco tillverkar luft-vattenvärmepumpar utvecklade för vårt svenskt klimat. Samtliga värmepumpar är energismarta och utvecklade med miljön i åtanke och håller hög kvalitet. Några fördelar med en värmepump från Lyfco är att de är lätta att installera och är mycket tystgående.

Hitta Lyfco luft-vattenvärmepumpar här

Daikin

Daikin är ett av världens främsta företag, när det kommer till just värmepumpar. De är en föregångare i branschen och kommer alltid med intressanta tekniska nyheter. Företaget är japanskt, men har sedan länge tittat mycket på det svenska klimatet och utvecklat värmepumpar som verkligen fungerar under svenska vintrar..

Hitta Daikin luft-vattenvärmepumpar här

Fujitsu

Fujitsus luft-vattenvärmepump heter Fujitsu Waterstage och kan ge dig värme till både golvvärmen, elementen, poolen och kranvattnet. Fujitsu Waterstage arbetar effektivt från +35 till -25°C, och producerar mycket värme även när det är kallt ute. Fujitsus luft-vattenvärmepump är användarvänlig och kan lätt ställas in efter de önskemål du har för stunden. Luft-vattenvärmepumpen har också säkerhetsdrift och slutar alltså inte att fungera om något blir fel med eltillgången.

Hitta Fujitsu luft-vattenvärmepumpar här

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric har en av marknadens absolut tystaste och mest energieffektiva luft/vattensystem. Den är utvecklad för att ge jämn värme och arbetar aldrig i onödan. Innedelen innehåller vattentank och är därför lätt att installera. Mitsubishi Electrics luftvattenvärmepump har testats med mycket bra resultat av Energimyndigheten. Den vinner inte i alla kategorier, men har mycket bra resultat och är samtidigt betydligt billigare än de bra konkurrenterna.

Hitta Mitsubishi-electric luft-vattenvärmepumpar här

NIBE

NIBE är ett svenskt varumärke med en gedigen kunskap om vilka prövningar det svenska klimatet innebär för en luft-vattenvärmepump. Med fokus på hög kvalitet och användarvänlighet levererar NIBE bra luft-vattenvärmepumpar för svenska hem. Med ett brett sortiment och hög energieffektivitet är NIBE ett smart val för det svenska huset.

Hitta NIBE luft-vattenvärmepumpar här

Panasonic Aquarea

Panasonic är för många ett välkänt varumärke, när det gäller värmepumpar och en rad andra produkter, som hemelektronik. Det är inte konstigt att Panasonic är välkänt i värmepumpssammanhang, med en produktion på över 100 miljoner kompressorer. Aquarea-serien är Panasonics luft-vattenvärmepumpar och kommer med alla de funktioner som är vanliga hos luft-vattenvärmepumpar på den svenska marknaden.

Luft-vattenvärmepumpen Panasonic All-in-One är testvinnaren som 2015 uppmätte högst SCOP på marknaden. Sedan dess har Panasonic tagit utvecklingen vidare och fortsätter att erbjuda några av marknadens vassaste luft-vattenvärmepumpar.

Hitta Panasonic luft-vattenvärmepumpar här

Polario

Är du på jakt efter en energieffektiv och prisvärd luft-vattenvärmepump? Här hittar du luft-vattenvärmepumpar från den svenska tillverkaren Polario. Med målsättningen att tillhandahålla högkvalitativa produkter för mycket låga priser utmanar Polario rådande förhållanden på värmepumpsmarknaden och skapar nya förutsättningar för dig som söker en enkel och prisvärd produkt som håller hög kvalitet.

Hitta Polario luft-vattenvärmepumpar här