Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,8
Delbetalning med Svea

Varumärken luft-vattenvärmpump

Luft-vattenvärmepumpar finns av en lång rad olika varumärken och vi på Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment att erbjuda våra kunder. Ett stort sortiment ger större valmöjligheter och vi är mycket nöjda med att kunna erbjuda produkter som passar just dina behov.


Vi vet att varumärket är viktigt för många av våra kunder och därför vill vi kunna erbjuda många olika varumärken, så alla kan hitta sin favorit. Det kan kännas tryggt att köpa produkter med samma varumärke, om du redan har i hemmet. Varumärken som du litar på.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Bosch varumärke

Bosch

Bosch luft-vattenvärmepump är ett mycket bra alternativ för dig som vill behålla din oljepanna/elpanna, då en luft-vattenvärmepump från Bosch kan samverka med sådana. Tillskottsvärme startar automatiskt om behovet uppstår. Bosch luft-vattenvärmepump har också mycket effektiv eliminering av fukt- och isbildning. Innedelen har en elpatron som tar över om kompressorn inte får el från sin vanliga källa och du har därmed alltid tillgång till värme och varmvatten. Du kan även använda din luft-vattenvärmepump till att värma poolen.

Se Bosch luft-vattenvärmepumpar här

CTC varumärke

CTC

CTC tillverkar luft-vattenvärmepumpar för svenskt klimat. Med utveckling i Sverige vet dem verkligen vad det svenska klimatet innebär och tillverkar luft-vattenvärmepumpar som klarar av att bemöta förutsättningarna.

Se CTC luft-vattenvärmepumpar här

Daikin varumärke

Daikin

Daikin är ett av världens främsta företag, när det kommer till just värmepumpar. De är en föregångare i branschen och kommer alltid med intressanta tekniska nyheter. Företaget är japanskt, men har sedan länge tittat mycket på det svenska klimatet och utvecklat värmepumpar som verkligen fungerar under svenska vintrar..

Se Daikin luft-vattenvärmepumpar här

Fujitsu varumärke

Fujitsu

Fujitsus luft-vattenvärmepump heter Fujitsu Waterstage och kan ge dig värme till både golvvärmen, elementen, poolen och kranvattnet. Fujitsu Waterstage arbetar effektivt från +35 till -25°C, och producerar mycket värme även när det är kallt ute. Fujitsus luft-vattenvärmepump är användarvänlig och kan lätt ställas in efter de önskemål du har för stunden. Luft-vattenvärmepumpen har också säkerhetsdrift och slutar alltså inte att fungera om något blir fel med eltillgången.

Se Fujitsu luft-vattenvärmepumpar här

IVT varumärke

IVT

Klassiska svenska IVT är numera uppköpta av Bosch, men har fortfarande sin utveckling i svenska Tranås. IVT:s luft-vattenvärmepumpar är därför utvecklade för svenskt klimat och erbjuder en stor möjlighet till en bra besparing.

Se IVT luft-vattenvärmepumpar här

LG varumärke

LG

LG tillverkar mycket prisvärda luft-vattenvärmepumpar av högsta kvalitet. Deras luft-vattenserie heter LG Therma V och innehåller några olika modeller med olika kapacitet. En LG-värmepump kan kopplas till golvvärme, radiatorer, varmvattentank och även kompletteras med solfångare. Systemet innehåller en värmesäkerhetsfunktion, som säkerställer uppvärmning även vid eventuella avbrott. LG.s luftvattenvärmepumpar har en arbetstemperatur som sträcker sig så lågt ner som till -30°C, helt klart ett lämpligt alternativ för svenska vintrar.

Se LG luft-vattenvärmepumpar här

Mitsubishi Electric varumärke

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric har en av marknadens absolut tystaste och mest energieffektiva luft/vattensystem. Den är utvecklad för att ge jämn värme och arbetar aldrig i onödan. Innedelen innehåller vattentank och är därför lätt att installera. Mitsubishi Electrics luftvattenvärmepump har testats med mycket bra resultat av Energimyndigheten. Den vinner inte i alla kategorier, men har mycket bra resultat och är samtidigt betydligt billigare än de bra konkurrenterna.

Se Mitsubishi Electric luft-vattenvärmepumpar här

Mitsubishi Heavy Industries varumärke

Mitsubishi Heavy Industries

Kompletta luft-vattenvärmepumpar från Mitsubishi Heavy Industries är perfekta för dig som vill byta ut hela ditt värmesystem till något nytt, fräscht och mer energisnålt. Japansk värmepumpsteknik erbjuder en stor besparing året runt.

Se Mitsubishi Heavy Industries luft-vattenvärmepumpar här

NIBE varumärke

NIBE

NIBE är ett svenskt varumärke med en gedigen kunskap om vilka prövningar det svenska klimatet innebär för en luft-vattenvärmepump. Med fokus på hög kvalitet och användarvänlighet levererar NIBE bra luft-vattenvärmepumpar för svenska hem. Med ett brett sortiment och hög energieffektivitet är NIBE ett smart val för det svenska huset.

Se NIBE luft-vattenvärmepumpar här

Panasonic varumärke

Panasonic Aquarea

Panasonic är för många ett välkänt varumärke, när det gäller värmepumpar och en rad andra produkter, som hemelektronik. Det är inte konstigt att Panasonic är välkänt i värmepumpssammanhang, med en produktion på över 100 miljoner kompressorer. Aquarea-serien är Panasonics luft-vattenvärmepumpar och kommer med alla de funktioner som är vanliga hos luft-vattenvärmepumpar på den svenska marknaden.

Luft-vattenvärmepumpen Panasonic All-in-One är testvinnaren som 2015 uppmätte högst SCOP på marknaden. Sedan dess har Panasonic tagit utvecklingen vidare och fortsätter att erbjuda några av marknadens vassaste luft-vattenvärmepumpar.

Se Panasonic luft-vattenvärmepumpar här

Samsung varumärke

Samsung

Den koreanska teknikjätten Samsung tillverkar även värmepumpar. Praktiska luft-vattenvärmepumpar för dig som vill spara pengar, med Samsungs klassiska tekniska kompetens.

Se Samsung luft-vattenvärmepumpar här

Toshiba varumärke

Toshiba Estia

Toshiba har utvecklat en riktigt bra serie med luft-vattenvärmepumpar med namnet Toshiba Estia. Det är ett system som är både mycket energieffektivt och samtidigt väldigt tyst. Toshiba Estias utedel är en av de tystaste på marknaden. Toshiba Estia fick mycket imponerande resultat i Energimyndighetens tester. I sin kategori var Toshiba Estia den klart bästa luft-vattenvärmepumpen.

Se Toshiba luft-vattenvärmepumpar här