Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Lyfco Luftvattenvärmepumpar

Lyfco är en svensk tillverkare av värmepumpar. Med en luft-vattenvärmepump från Lyfco får du energieffektiv och miljövänlig värme till ditt hus för låga kostnader. Säkerställ ett behagligt inomhusklimat under hela året med en stabil och kraftfull luft-vattenvärmepump från Lyfco och värna om miljön på samma gång. Kontakta gärna våra säljare på 0770-777600 för personlig rådgivning kring vilket luft-vattensystem som skulle passa bra för just dig.

Lyfco varumärke

Efterfråga offert på Lyfco luft-vattenvärmepump

Är du intresserad av en luft-vattenvärmepump just från Lyfco, är du välkommen att fylla i offertformuläret nedan, så återkommer vi med förslag på ett system som passar dig.

Fyll i förfrågan nedan så återkommer en av våra rådgivare med prisuppgift till dig!

System och installation

Kort om fastigheten

Kontakt

Kommentarer

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Om Lyfcos värmepumpar

Söker du en värmepump som håller uppe en energisnål drift även vid riktigt låga temperaturer är en luft-vattenvärmepump från Lyfco ett bra val. Samtidigt som du får en kraftfull värmekälla kan du vara säker på minimalt med ljud och smidig användning. Lyfco tillverkar värmepumpar i såväl monoblock som splitsystem vilket gör det enkelt för dig att välja vilken modell du föredrar bäst. Med ett monoblock system har din värmepump enbart en utomhusdel medan ett splitsystem innebär att luft-vattenvärmepumpen är utrustad med såväl inomhus- som utomhusdel.

Varför luft-vattenvärmepump från Lyfco?

Lyfcos luft-vattenvärmepumpar är alla utvecklade så att de bibehåller ett lågt COP-värde även vid arbete i riktigt låga temperaturer så att du kan ha en låg energiförbrukning året runt. Välj mellan modeller som klarar temperaturer ner till -25 eller -30 grader beroende på hur kalla temperaturer din luft-vattenvärmepump kommer att utsättas för. Samtliga modeller är även utrustade med högkvalitativa kompressorer som också de är utvecklade för att tåla bitande hård kyla. Med en luft-vattenvärmepump med inverterteknik får du en värmekälla som kontinuerligt och automatiskt reglerar kompressorns varvtal. Tekniken leder till en mer jämn energiåtgång som bidrar till lägre kostnader och en ökad livslängd för din värmepump.

Hitta din Lyfco luft-vattenvärmepump på Polarpumpen

På Polarpumpen erbjuder vi värmepumpar från Lyfco anpassade för olika utrymmen, temperaturer och behov. Du finner värmepumpar med såväl monoblock som splitsystem och vi erbjuder även värmepumpar med den energismarta invertertekniken. Är du osäker på vilken värmepump som passar bäst för dig så hjälper vi dig mer än gärna med att hitta den perfekta lösningen.