Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Mitsubishi Heavy Industries luft-vattenvärmepumpar

Just nu erbjuder vi tyvärr inga Luft-vattenvärmepumpar från Mitsubishi Heavy Industries. Kontakta gärna våra säljare på 0770-777600 för personlig rådgivning kring vilket luft-vattensystem som skulle passa bra för just dig.

Mitsubishi Heavy Industries varumärke

Efterfråga offert på Mitsubishi Heavy Industries luft-vattenvärmepump

Är du intresserad av en luft-vattenvärmepump är du välkommen att fylla i offertformuläret nedan, så återkommer vi med förslag på ett system som passar dig.

Fyll i förfrågan nedan så återkommer en av våra rådgivare med prisuppgift till dig!

System och installation

Kort om fastigheten

Kontakt

Kommentarer

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Komplett värmesystem!

Vill du ha ett komplett värmesystem för värme, varmvatten och kyla då passar Mitsubishi Heavy bra in i ditt hem! Systemet bygger på att värme tas från uteluften via utedelen och transporteras med köldmediet till innedelen. Vilket gör att det inte finns någon risk för att vattenkrets utomhus kommer att frysa.

Fördelar med Mitsubishi Heavy Industries

  • Komplett system. värmer upp både hus och varmvatten
  • Möjlighet till kyldrift (och samtidigt varmvatten)
  • Enkel/snygg - endast 60 cm bred
  • Energieffektiv, högt COP-värde
  • Arbetsområde: -20 grader till +43 grader
  • Ingen kostnad för borrhåll eller markslingor
  • Varmvattenberedare rymmer 270 liter
  • Elpatroner, kan välja 4,6 eller 9 kW
  • Legionellaskydd
hus på vintern

Med en luft-vattenvärmepump från Mitsubishi Heavy Industries får du ett utmärkt system för ekonomisk uppvärmning under svenska vintrar.

Hydrolution A2W

Mitsubishi Heavy Industries serie Hydrolution A2W har marknadens högsta COP-värde och fungerar problemfritt upp till +65 °C i framledningstemperatur vid utetemperatur ned till - 20 °C. Hydrolution A2W finns som en större modell, A2W 120, och en mindre, A2W 80.

En bra funktion är att man har varvtalsstyrning på både kompressor och cirkulationspump, detta ihop med marknadens högsta COP-värde gör att du kan sparar maximalt med energi i hemmet.

Hur fungerar Mitsubishi Heavy Industries luft-vattenvärmepump?

Luft-vattenvärmepumpar från Mitsubishi Heavy Industries kan leverera värme, varmvatten och kyla. Värme produceras genom att utedelen hämtar energi från uteluften. Köldmediet komprimeras och ökar då temperaturen. Det varma köldmediet transporteras till innedelen. Energin i köldmediet överförs till vattnet via värmeväxlare och ger dig varmvatten. Köldmediet transporteras sedan tillbaka till utedelen. Vid behov av extra värme kopplas även en elpatron in. Genom att reversera denna process producerar luft-vattenvärmepumpen kyla istället.

Kan dockas till befintligt värmesystem

Mitsubishi Heavy Industries luft-vattenvärmepumpar kan även dockas till ditt befintliga värmesystem. Detta är en smart lösning som går att bygga ut och uppgradera. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av att docka en luft-vattenvärmepump till ditt befintliga system.

Mitsubishi Heavy Industries, Ltd.

Mitsubishi Heavy Industries är ett japanskt multinationellt företag inom ingenjörsvetenskap och elektronisk utrustning. Företaget grundades redan 1934 och tillverkar bland annat luftfartygskomponenter, luftkonditionering, fordonsdelar, truckar, hydraulisk utrustning, verktygsmaskiner, rymdfarkoster och mycket mer.

Vilken luft-vattenvärmepump passar mitt hus?

Du bör ta reda på husets storlek, isolering, dagens uppvärmningssystem, om det är golvvärme/eller radiatorer och vilken typ av radiatorer etc. Vi rekommenderar dig att kontakta våra experter på 0770-777 600, för att få hjälp eller efterfråga en offert.