Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Samsung luft-vattenvärmepumpar

Med en Samsung luft-vattenvärmepump, får du både en effektiv och flexibel värmekälla. Luft-vattenvärmepumpen kan utgöra en primär värmekälla eller samverka med andra värmekällor, för att gemensamt ge optimal uppvärmning, med låg energiförbrukning.

Samsung varumärke

Efterfråga offert på Samsung luft-vattenvärmepump

Är du intresserad av en luft-vattenvärmepump just från Samsung, är du välkommen att fylla i offertformuläret nedan, så återkommer vi med förslag på ett system som passar dig. Du är också välkommen att kontakta våra säljare på 0770-777600 för personlig rådgivning kring luft-vattenvärmepumpar.

Fyll i förfrågan nedan så återkommer en av våra rådgivare med prisuppgift till dig!

System och installation

Kort om fastigheten

Kontakt

Kommentarer

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

OBS: informationen nedan gäller Samsungs tidigare serie EHS.

Flexibelt och effektivt

En Samsung luft-vattenvärmepump är både effektiv och flexibel. Systemet kan enkelt anpassas i enlighet med husets förutsättningar och familjens önskemål. Samsung luft-vatten erbjuder dessutom mycket värme till en låg energiförbrukning, och är mycket effektiv, då den behövs som mest under svenska vintrar.

Mycket effekt vid låga temperaturer

Luft-vattenvärmepumparna från Samsung är utvecklade för att ge gott om värme, när det behövs. De är optimerade för drift mellan +2°C och -2°C, vilket innefattar medeltemperaturen under de kallaste vintermånaderna i södra Sverige (exempelvis Göteborg). Naturligtvis sträcker sig Samsungs luft-vattenvärmepumpars kapacitet även till lägre temperaturer. En Samsung luft-vatten behåller hela 90 % av effekten vid -10°C.

Miljövänlig uppvärmning

Med en Samsung luft-vattenvärmepump får du en enastående möjlighet att spara pengar, samtidigt som du gör en insats för miljön. Luft-vattenvärmepumpen ger energisnål uppvärmning och utnyttjar förnyelsebar energi från utomhusluften.

Flexibilitet ger ditt system

Med en luft-vattenvärmepump från Samsung kan du få ett uppvärmningssystem, som verkligen passar dig. Systemet är konstruerat för anpassning, och det går att ansluta exempelvis solfångare. Systemet kan också kopplas till en lagom stor varmvattenberedare, som passar familjens behov av tappvarmvatten.

Det finns möjlighet att värma vatten till både golvvärme och radiatorer, samtidigt som du får varmt tappvatten.

Få koll på energiåtgången

Samsungs luft-vattenvärmepumpar använder en avancerad fjärrkontroll, som ger dig god uppsikt över energiåtgången i alla delar av uppvärmningssystemet. Du får tillgång till statistik över energikonsumtionen, och erbjuds på så vis en extra möjlighet att spara mer pengar och energi.