Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Kirami Comfort Steady M CUBE Badtunna
Kirami Comfort Steady M CUBE Badtunna
Kirami Comfort Steady M CUBE Badtunna

Kirami
Comfort Steady M CUBE Badtunna
Färg ram: CaramelBeige, Färg kar: NightBlack

4-6 personer
Enklare i och urstigning
Vedkamin
Färg Ram: NightBlack
Färg på Kar
42 094 kr
Kirami Comfort Steady M CUBE Badtunna

Comfort Steady M CUBE Badtunna

Färg ram: CaramelBeige, Färg kar: NightBlack
42 094 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 595 kr

Beskrivning

Kiramis badtunnor är tillverkade i högklassiga material som håller i många år. Den genomfärgade polyetenplasten i badtunnan är underhållsfri och ålderbeständig, bleknar inte av solljus och riskerar inte att bli bräcklig av kyla eller värme. Den är UV-skyddad, tål temperaturer mellan -50˚C till +130˚C och kan tvättas med högtryckstvätt.
Snabb uppvärmning
Den vedeldade kaminen CUBEsom är tillverkad i marinbeständig aluminium är placerad utanför badtunnan och har en nettoeffekt på 35 kW som vanligtvis värmer upp vattnet på mellan 2-3 timmar beroende på säsong och vid användning av lock. Kiramis kamin är vattenmantlad vilket innebär att den är helt omsluten av vatten och blir inte varmare än badvattnet. Observera dock att kaminlucka och skorsten blir varmare. Kaminen är självcirkulerande och fungerar så att det varma vattnet trycks ut genom det övre röret in i badtunnan vilket skapar ett undertryck i vedkaminens vattenmagasin som då suger in vatten från badtunnans botten via golvbrunnen och det isolerade röret som leds in i vedkaminen.

Utmärkt komfort
Badtunnan Steady har en diameter på 170 cm och rymmer 4-6 personer. Utformningen med den upphöjda delen i ena sidan underlättar i och urstigning och ger möjlighet för två personer att vila armarna på eller. Glöm inte tillbehören som förhöjer känslan ytterligare och ger det lilla extra till badupplevelsen så som belysning och trappa för enklare i och urstigning. Vi rekommenderar alltid att välja till lock till din badtunna. Observera att belysning monteras i fabrik och endast kan köpas i samband vid köp av badtunna.

Placering
Badtunnan ska ställas på plant underlag som håller för vikten när bassängen är full (ca 1600-2600 kg). Underlaget kan beredas med grus med en strävhet på 6-16mm, eller en gjuten betongbotten. Det är inga problem att bygga in badtunnan i terrassen men tänk på att kaminen måste placeras på ett brandsäkert sätt och att den går att tömma.

Teknisk information

VarumärkeKirami
Art.Nr.CSBEP1900CUBE-NB
Färg RamNightBlack
Färg på KarCaramelBeige
Diameter1700 mm
FotmassageNej
Höjd2600 mm
Längd1700 mm
RadioNej
Antal Personer6 st
Vikt157 kg
Bredd2360 mm
RyggmassageNej
RengöringNej
ManöverpanelNej
BelysningNej
MaterialHDPE
SerieComfort
FormRund
TypVedeldad badtunna