Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Rexener PR200 Vattenvärmare Basic
Rexener PR200 Vattenvärmare Basic
Rexener PR200 Vattenvärmare Basic

Rexener
PR200 Vattenvärmare Basic

Håller jämn vattentemperatur
Hög verkningsgrad
Kort uppvärmningstid
24 900 kr
Rexener PR200 Vattenvärmare Basic

PR200 Vattenvärmare Basic

24 900 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Stabil och smidig poolvärme med PR200. Med Rexener PR200 trycker du bara på en knapp och värmaren sköter resten. Rexener är effektiv och har en hög verkningsgrad. Uppvärmningstiden är avsevärt kortare än med vedeldning och den håller en jämn vattentemperatur. Poolen är aldrig sval eller för varm. Nu väljer du själv vilken temperatur du vill ha!
Kan ersätta ditt gamla värmesystem
Rexener PR200 kan installeras som värmesystem i såväl en ny som en befintlig pool, badbalja eller badtunna. Eller varför inte komplettera din befintliga luftvärmepump med denna och förläng poolsäsongen. Med Rexener kan du enkelt ersätta den gamla vedeldade kaminen i din badtunna och slippa allt jobb med att hugga ved. Som bränsle till värmaren kan du välja till exempel biodiesel, diesel eller brännolja. Rexener PR200 kan även användas i småhusområden eftersom värmaren inte släpper ut synlig rök som stör grannskapet. Med Rexener kan du hålla vattnet varmt vecka efter vecka när du ansluter ett sandfilter till värmaren och använder lämpliga poolkemikalier.

Att tänka på vid installation
Rexener PR200 vattenvärmare kan installeras upp till 10 meter från en pool eller en badtunna. Det är bra att placera värmaren på en plats där den lätt kan justeras. Det ska installeras på en stabil, plan yta som är fri från vatten. Värmarens ben går att reglera. Bränslebehållaren kan installeras antingen högre eller på samma höjd med värmaren. Avståndet mellan bränsletanken och värmaren får vara högst 150 cm. Gör ett eget, tryggt bärande underlag för bränsletanken där det ska vara enkelt att fylla på bränsle.

Hitta paketet som passar för dig
Rexener PR200 vattenvärmare kommer i ett flertal olika paket beroende på vad för typ av material och produkter du är i behov av. Hitta det som passar bäst för dig!
- PR200 Basic
Ett grundpaket med vattenvärmaren för dig som redan har en egen cirkulationspump och installationstillbehör.
- PR200 Bronze
Ett paket för dig som har en egen cirkulationspump. Innehåller grundpaket och installationsserien som består av alla nödvändiga delar för installation av värmaren.
- PR200 Silver
Ett paket som passar perfekt när man vill ersätta till exempel befintlig träkamin. Innehåller grundpaket, installationsserie och cirkulationspump.
- PR200 Gold
Ett komplett paket. Innehåller grundpaket, installationsserie, cirkulationspump och filtersats.

Teknisk information

VarumärkeRexener
Art.Nr.PR200GOLD
TypVattenvärmare
Vikt30 kg