Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Spabad Utomhus - Prisvärt och Hög kvalitet

Här kan du köpa spabad för utomhus och inomhusbruk - njut av ett avkopplande bad året runt. Vi erbjuder allt från enkla uppblåsbara spabad till hög kvalitet, väl anpassade för det svenska klimatet. Hitta ett spabad som passar dig och din familj här eller ta hjälp av våra säljare på 0770-777600 för att hitta rätt.

Hur mycket kostar det? Frågan alla ställer sig

Det är ingen slump att en av våra mest besökta artiklar handlar om driftskostnader för spabad. Just nu är el och energi ett hett ämne och det är många som undrar hur mycket det egentligen kostar att ha ett spabad.

» Läs vår populära artikel om driftskostnader för spabad

Spabad utomhus eller inomhus?

Med ett spabad kan du ha hemmaspa året runt, oavsett väder och temperatur. Placera ditt spabad utomhus eller inomhus där det passar bäst och bjud in vänner och familj, för vem tackar nej till ett varmt bubbelbad med total avkoppling?

Bada ute med spabad året runt

Våra spabad är utrustade med bra isolering för att kunna stå utomhus året runt. För visst är det skönt att förgylla kalla och ruskiga vinterdagar genom att krypa ned i ett varmt bubblande bad? Eller efter en stressig dag på jobbet, där ett utespa är en perfekt lösning för både kropp och själ med många hälsosamma fördelar. På sommaren kan du istället använda ditt spabad som ett svalkande bubbelbad, eller låta vattnet värmas av solens strålar.

» Du hittar utespa här

Vår kunskapsbank för spabad

I kunskapsbanken hittar du information kring spabad - allt från hur du väljer rätt spabad för just dina behov till hur du använder och sköter ditt spabad på bästa sätt.

» Läs mer om spabad i vår kunskapsbank här

Vilket spabad ska du köpa?

När du köper ett Spabad kan det vara bra att fundera över vad du egentligen vill ha och var det ska placeras. Om du har tänkt att placera ditt spabad utomhus behöver det vara plant och jämnt underlag, gärna i skydd av vinden som gör att badet kräver mindre energi för uppvärmning. Avståndet som du har mellan spabadet och huset kan vara värt att fundera över. Det är ofta skönt att ha spabadet nära, men om du exempelvis har en bra utsikt längre ifrån kan det vara värt att prioritera för att uppnå den där lyxiga och avkopplande känslan. Andra saker som är värt att fundera över är antalet personer som ska få plats, vad för typer av massage du är ute efter, och om du vill ha ett fyrkantigt eller runt spabad? Mycket av detta hittar du i vår filtrering, så du enkelt får fram spabad om passar just dina önskemål.

» Ta hjälp av kunskapsbanken vid val av spabad

Skötsel Spabad

Många spabad är utrustade med inbyggda reningsverk, som exempelvis ozonrengörare. Det gör att du inte behöver lägga särskilt mycket tid eller kraft på att städa spabadet, förutom eventuellt lite klor eller andra bakteriedödande medel. Det är viktigt att vattnet alltid är desinficerat eftersom oönskade bakterier lätt kan få fäste i ett stillastående vatten. För mycket bakterier i vattnet kan i värsta fall kan göra att du blir sjuk eller får eksem på kroppen. Se till att vara noggrann med att se över vilka kemikalier som just ditt spabad behöver.

» Användning och skötsel av spabad

Installation av spabad

Spabad och utespa är relaterat med avkoppling. Vissa spabad kräver en fast el-installation. Köp till installation och få hjälp av en certifierad elektriker att installera ditt spabad. Våra uppblåsbara spabad som fylls med luft är lätta att installera själv, de har oftast inte heller någon avancerad elanslutning som behöver en professionell tekniker. Våra andra spabad som är uppbyggda av akrylplast väger en hel del och kan innebära att du behöver få hjälp med kranbil för att få spabadet på plats. Här kan det också vara värt att se så den fasta installationen går rätt till med hjälp av en certifierad elmontör. Genom att välja till installation kan du redan vid köpet slappna av och lita på att du får ditt nya spabad korrekt installerat. Våra certifierade elmontörer installerar enkelt och prisvärt för att du ska känna dig trygg, dessutom ingår allt material i installationskostnaden.

» Läs mer om installation här

Filtrera

3 st platser

(0)

4 st platser

(0)

5 st platser

(0)

6 st platser

(0)

7 st platser

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!