Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Utespa för bad året runt

Här hittar du vårt sortiment av utespa. Njut året om av det varma vattnet och den friska luften med ett utomhus-spa i trädgården. Härligt och avkopplande, precis som det ska vara.

Investera i hälsan med ett utespa

En investering i ett utespa är en investering i din hälsa och välbefinnande. Det är ingen nyhet att ett varmt bubblande bad har bra effekt på din kropp och själv, så ta hand om dig själv eller bjud hem släkt och vänner. Njut av en trevlig stund tillsammans, tänd lite ljus och skapa den där härliga känslan av ett alldeles eget utomhus-spa.

Köpa utespa - det här ska du tänka på

Idag finns det många olika utespa på marknaden och det kan vara svårt att veta vilket du ska välja. Det enda du vet säkert är att du vill slappna av och slippa tänka för mycket på allt runt omkring. För att kunna slappna av när badet väl kommer hem till dig, är det bra att fundera lite extra före köpet. Vill du ha ett billigt utespa? Eller unna dig ett lyxigare med fler massage-strålar och funktioner? Fundera över vilken budget du har, hur många som eventuellt kan tänka sig bada och var du ska placera det. En del vill prioritera en fin utsikt framför närhet till huset, och andra tvärtom. Vad är viktigt för dig?

Enkel installation och underhåll

Poängen med ett utespa är att du ska kunna koppla av, genom att välja till installation på produkten så kan du göra just det. Efter smidig installation kräver ditt utespa minimalt med underhåll, tack vare det inbyggda reningsverket och filtret så sköter mycket sig själv.

Filtrera

74990kr
84990kr

1301-1600

(1)

1900

(1)

1 st liggplats

(2)

6 st platser

(2)

neptun

(2)

Sortera

2 Produkter

Neptun Family Basic Spabad

Neptun

Family Basic Spabad

Rymmer 6 personer

31 Kromade jets

Prisvärt

74 990 kr

Leveranstid 2-4 veckor

Neptun Family Comfort Spabad

Neptun

Family Comfort Spabad

Rymmer 6 personer

44 Kromade jets

Belysta vattenfall

84 990 kr

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 2 produkter