Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Utespa - bada ute med spabad utomhus året runt

Här hittar du vårt sortiment av utespa. Njut året om av det varma vattnet och den friska luften med ett utomhus-spa i trädgården. Härligt och avkopplande, precis som det ska vara.

Investera i hälsan med ett utespa

En investering i ett utespa är en investering i din hälsa och välbefinnande. Det är ingen nyhet att ett varmt bubblande bad har bra effekt på din kropp och själv, så ta hand om dig själv eller bjud hem släkt och vänner. Njut av en trevlig stund tillsammans, tänd lite ljus och skapa den där härliga känslan av ett alldeles eget utomhus-spa.

Köpa spabad att använda utomhus - det här ska du tänka på

Idag finns det många olika utespa på marknaden och det kan vara svårt att veta vilket du ska välja. Det enda du vet säkert är att du vill slappna av och slippa tänka för mycket på allt runt omkring. För att kunna slappna av när badet väl kommer hem till dig, är det bra att fundera lite extra före köpet. Vill du ha ett billigt utespa? Eller unna dig ett lyxigare med fler massage-strålar och funktioner? Fundera över vilken budget du har, hur många som eventuellt kan tänka sig bada och var du ska placera det. En del vill prioritera en fin utsikt framför närhet till huset, och andra tvärtom. Vad är viktigt för dig?

» Allt om att välja spabad

Enkel installation och underhåll

Poängen med ett utespa är att du ska kunna koppla av, genom att välja till installation på produkten så kan du göra just det. Efter smidig installation kräver ditt utespa minimalt med underhåll, tack vare det inbyggda reningsverket och filtret så sköter mycket sig själv.

Vill du använda utespa året runt?

Många spabad går att använda utomhus året runt. Säkerställ att det spabad du väljer har god isolering och klarar låga utomhustemperaturer. Funderar du på vad man gör med spabadet på vintern kan du läsa på i artikeln nedan, oavsett om du vill stänga ner spabadet eller använda det vintertid.

» Vinter med spabad utomhus

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!