Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Neptun Spabad

Neptun erbjuder spabad med fokus på kvalitet, funktion och design. Med lång erfarenhet har Neptun tillverkat ett brett sortiment av spabad, anpassat för din och familjens välbefinnande.

Våra säljare hjälper dig gärna att välja rätt modell: 0770-777 600.

Neptun spabad - Kvalitet, funktion & design

Neptun erbjuder ett brett sortiment av spabad, där du garanterat kan hitta ett som passar din och familjens behov. Oavsett vilken modell du väljer får du mycket spa för pengarna med Neptuns spabad. Att investera i ett spabad är en investering i hela familjens kropp och själ. Hoppa i det varma bubblande spabadet en krispig kall vinterkväll och njut av varandras sällskap.

Välisolerat utomhusspa för låga omkostnader

Avkoppling ska vara skönt och inte kosta allt för mycket pengar. Strömförbrukningen kan skilja väldigt mycket bland olika leverantörer, beroende på isolering och energiförbrukning. Genom att köpa ett spabad från Neptun spa kan du spara på både vår miljö och dina kostnader. Detta tack vare deras välisolerade spabad med tekniken “Triple Thermal Shield”, en isolering som bibehåller värmen i spabadet och minskar på dina uppvärmningskostnader.

Något som passar alla

Vid första anblicken, kan Neptuns utbud verka överväldigande, men det är för att Neptun verkligen sett till att det finns spabad för alla smaker i sortimentet. Om du så önskar snyggast design, massagefunktioner eller digitaliserade lösningar, så har Neptun ett spabad för dig.

Om svenska Neptun

Neptun är ett av det äldsta företagen i spabranschen och är sedan länge väletablerade på den svenska marknaden. Sedan starten 1991 har Neptun utvecklat och optimerat sina produkter, för att du under många år ska kunna njuta av ditt spabad. Neptun lägger stort fokus på kvalitet och funktionalitet, med noggrant utvalda detaljer.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!